Appartement te koop in Schoten met 3 slaapkamers

€ 1.290.000
Bereken je maandlast
EPC-label AEPCA
228
3
2
Omschrijving

Luxe nieuwbouw appartement nabij het centrum van Schoten

Dit recent nieuw gebouwde appartement van ca. 228 m² bewoonbare oppervlakte is gelegen tegenover de jachthaven van Schoten op wandelafstand van winkels en diverse voorzieningen. Het appartement is een dubbel appartement met ruime terrassen (totaal ca 49 m²) en ondergrondse parking.

Indeling
U betreedt het appartement middels trap op lift naar de tweede verdieping, inkomhal met gastentoilet en lavabo, via een dubbele deur toegang tot de ruime leefruimte. De living en open keuken hebben een vrijwel volledige open gevel met schuifdeuren naar het terras met een mooi uitzicht op het water en de haven alsook een ideale zonligging, zodoende heeft het appartement bijzonder veel lichtinval. De ruime open keuken met eiland is smaakvol afgewerkt met luxe materialen en diverse inbouwtoestellen. Vanuit de keuken toegang tot een bijkeuken. Vanuit de woonkamer toegang tot de nachthal naar de mastersuite welke bestaat uit een slaapkamer, royale badkamer en aansluitende dressing met ingemaakte kasten. Vanuit de inkomhal toegang tot de tweede nachthal met een tweede badkamer, een bureel of logeerkamer en een derde slaapkamer met ingemaakte kasten. 

Parkeren
In de ruime ondergrondse parking is een staanplaats met aanpalende kelderberging inbegrepen alsook een tweede staanplaats is inbegrepen in de verkoopprijs. Mogelijkheid tot aankoop van bijkomende parkings tegen meerprijs. 

Bijzonderheden
Dit ruime en lichte appartement werd zeer fraai en smaakvol afgewerkt met luxe materialen. Het eigendom voldoet aan alle hedendaagse eisen van luxe en comfort. De woning is uitgerust met een individuele CV installatie via een warmtepomp, alarmsysteem etc. Verkoop onder BTW stelsel. 

Meer inlichtingen via ons kantoor. 

Financieel

Kadastrale info
2018/00D002

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
228 m²
Bebouwde oppervlakte
277 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
13,5 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
2
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
38
EPC-label
A
E-peil
25

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Zaatstraat 24 32, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast