Huis te koop in Schoten met 4 slaapkamers

€ 1.195.000
Bereken je maandlast
EPC-label DEPCD
419
2.066
4
4
Omschrijving

Verrassend ruime villa gelegen in hartje Koningshof

Pal in het rustige Koningshof bevindt zich deze ruime villa van 419m². De villa omvat onder meer een entreehal met vestiaire en gastentoilet, een ruime woonkamer die middels een vide van veel daglicht wordt voorzien, vervolgens een eetkamer aansluitend bij de open keuken met de nodige moderne voorzieningen. Master bedroom met dressing en eigen badkamer op het gelijkvloers. Tevens nog een ruime garage, opslagruimte, wasruimte en een vertrek voor eventueel een au pair. Op de eerste verdieping bevinden zich nog 3 slaapkamers, waarvan er 2 over een eigen badkamer beschikken. Genieten van de zon en omgeving gegarandeerd door een gunstige zuidwest oriëntatie in combinatie met de fraaie tuin, het zwembad en terrassen.

Indeling:
Gelijkvloers: Via de inkomhal betreden we de lichtrijke woonkamer uitgerust met een vide waardoor er een zeer ruimtelijke sfeer gecreëerd wordt. Aanpalend bevindt zich er de eetkamer met in het verlengde de open keuken, die op zijn beurt aansluit bij de tuinkamer. De keuken werd uitgerust met de nodige moderne apparatuur. Via de tuinkamer bereiken we de master bedroom met eigen dressing en daarnaast een eigen badkamer met ligbad en inloopdouche. Een toilet is tevens aanwezig. De master biedt zicht én toegang tot de tuin met het zwembad, waardoor een verfrissende ochtendduik nooit ver weg is.

Eerste verdieping: Via de centraal geplaatste trap bereiken we de eerste verdieping, waar we 3 ruime slaapkamers terugvinden. 2 slaapkamers beschikken over hun eigen badkamer met douche, ligbad en toilet. Vervolgens hebben we nog een mezzanine die op heden plaats biedt aan een bureau.

Ten slotte is er op het gelijkvloers nog een ruime inpandige garage aanwezig, met daarnaast nog een extra opbergruimte, wasruimte en een apart vertrek met slaapkamer en badkamer voor eventueel een au pair of gastenkamer.

Bijzonderheden:
- Topligging in hartje Koningshof
- Verrassend ruime villa (419m²)
- Praktische indeling
- Gunstige zuidwest oriëntatie

Financieel

Kadastraal inkomen
5.128 €
Kadastrale info
SCHOTEN 1 AFD, sectie D
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
419 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
2.066 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
4
Toilet
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
316
EPC-label
D
Unieke code EPC
20201127-0002343549-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee

Media & downloads

Video
https://my.treedis.com/tour/d104afdd
Locatie
Eburonenlei 14, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast