Huis te koop in Schoten met 7 slaapkamers

€ 3.995.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
773
27.097
7
5
Omschrijving

Exclusieve kasteelvilla op domein van 2,7 Ha

Deze unieke kasteelvilla bevindt zich op een privédomein van 2,7 hectare en heeft een scala aan indrukwekkende eigenschappen te bieden. De lange oprijlaan over het domein leidt naar de imposante binnenplaats waar het gevoel van grandeur en historie de toon zetten. Het samenvloeien van de Périgord-architectuur met alle moderne gemakken op het weelderige domein zorgt ervoor dat geschiedenis, luxe en privacy op een harmonieuze manier gecombineerd worden en maken deze villa werkelijk een parel in zijn soort.

In de aanpalende vleugel van het hoofdgebouw bevindt zich een volwaardig guesthouse, dat dienst kan doen als extra accommodatie of eveneens congiërgerie. Dit eigendom beschikt over een complete wellness met verwarmd zwembad, alsook nog een aparte, dubbele garage die middels een autolift plaats biedt aan maar liefst 4 auto’s.

De authentieke kasteelelementen die in de gehele woning werden verwerkt voegen een vleugje historische charme toe aan de villa, waarvan de opbouw dateert uit 2016. De volledige afwerking werd recent voltooid.

Met een bewoonbare oppervlakte van 773m2 biedt deze kasteelvilla royaal veel leefruimte. Bij het betreden van de woning wordt u begroet door een indrukwekkende traphal, die meteen de toon zet voor de rest van de woning. Rechts van de entree bevindt zich de royale woonkamer en aansluitend de torenkamer met een plafondhoogte van 14m met mezzanine, die dienst kan doen als bibliotheek of bureauruimte. Aan de linkse zijde van de entree is er een aparte eetkamer, vervolgens de grote leefkeuken voorzien van alle moderne gemakken. Alle voorgaande ruimtes werden voorzien van authentieke kasteelhaarden. Een zeer ruime bijkeuken annex wasplaats is tevens aanwezig.

De eerste verdieping omvat 3 tot 4 slaapkamers, elks met een eigen badkamer. De master-bedroom beschikt over aparte, ruime dressing.

Op de volgende verdieping bevinden zich nog 2 extra slaapkamers en nog een zeer royale extra badkamer.

Het guesthouse bevat een eigen woonruimte, slaapkamer, badkamer en keuken. Gasten kunnen hierdoor in alle gemak en privacy op het domein verblijven. Eveneens kan het guesthouse dienst doen als onderkomen voor personeel.

Naast het guesthouse bevindt zich de wellnessruimte, voorzien van verwarmd zwembad met ontspanningsruimte, Finse sauna en nog aparte douchevoorziening.

Ook voor het wagenpark werd voldoende ruimte voorzien. Met behulp van een autolift is er ruimte voor 4 auto’s in de garage, die tevens beschikt over een extra verdiep dat dienst kan doen als hobbyruimte.

Bijzonderheden:
-Uitzonderlijke, authentieke architectuur
-Eeuwenoude charme gecombineerd met moderne technieken
-Privacy gegarandeerd op het privédomein van 2,7 Ha
-Energiezuinig (EPC B) dankzij hoogwaardige technieken

Financieel

Kadastraal inkomen
11.514 €
Kadastrale info
11040 SCHOTEN 1 AFD
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Buitengewone villa
Bewoonbare oppervlakte
773 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
27.097 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
7
Aantal badkamers
5
Keuken
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
132
EPC-label
B
Unieke code EPC
20211207-0002505626-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja

Media & downloads

Video
https://my.treedis.com/tour/2f64f412
Locatie
Acaciadreef 9, 2900 Schoten
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast