Huis te koop in Muizen met 3 slaapkamers

Neem contact op
192
628
3
1
Omschrijving

NIEUWBOUW in rustige groene omgeving

Ontdek deze grond voor een open eengezinswoning gelegen in Muizen, een pittoreske deelgemeente van het bruisende Mechelen. Deze locatie biedt je de unieke gelegenheid om te wonen in een rustige, groene omgeving.

Dit charmante stukje Muizen is omgeven door natuur, met prachtige wandel- en fietspaden die je de kans geven om dagelijks van de frisse lucht te genieten. Ondanks de serene setting, blijf je perfect verbonden met de rest van de wereld. De bouwgrond ligt op een steenworp afstand van het centrum van Mechelen, waar je een breed scala aan winkels, restaurants en culturele activiteiten vindt.

Bovendien zijn de nabijgelegen snelwegen E19 en E40 makkelijk bereikbaar, waardoor je snel in Antwerpen, Brussel of Leuven bent. Scholen, supermarkten, sportfaciliteiten,  deze essentiële voorzieningen zijn allemaal binnen handbereik. Hierdoor geniet je van een zorgeloos dagelijks leven met alles wat je nodig hebt vlakbij.

Benieuwd? Ga zeker eens een kijkje nemen!

 

Bij Verelst wordt elk project à la carte gebouwd. Jouw droomhuis volledig op maat. Jij kiest hoe het eruit ziet, hoe het wordt afgewerkt én ingericht. Verelst bouwt steends BijnaEnergieNeutraal.

Het ontwerp op deze grond heeft de volgende indeling: Inkomhal met gastentoilet, berging en vestiaire. Leefruimte  27m², open keuken met eiland, met zicht op de tuin. Boven nachthal met toilet, badkamer met spoeltafel en inloopdouche, technische berging, masterbedroom met dressing ensuite 25,5m², 2 grote slaapkamers 13,5m².

 

Sinjoor Makelaars is erkend VERELST-partner.

Aankoopkosten niet inbegrepen.

Financieel

Kadastrale info
0150/00X000

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
192 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
628 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
12 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

E-peil
20
Type beglazing
Driedubbel glas
Keuringsattest elektriciteit
Nee

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Kerkenbos 4, 2812 Muizen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden