Appartement te koop in Mechelen met 2 slaapkamers

EPC-label CEPCC
126
126
2
2
Omschrijving

Centraal gelegen duplex met parking in Mechelen

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer steven@copandi.be of 0498 61 58 86
Bent u op zoek naar een aangenaam vertrek in het centrum van Mechelen dan komt u hier aan uw trekken. We treffen hier een duplexappartement met autostaanplaats ( aan de overkant van de straat kan bij aangekocht worden , prijs overeen te komen ) die gelegen is op een steenworp van de Grote Markt. De origine van dit gebouw is te herleiden naar het jaar 1948 waar het eind vorige eeuw is omgevormd in een duplex en twee appartementen. De duplex is gelegen op het gelijkvloers en de eerste verdieping van dit kleinschalig gebouw en heeft in 2017 een quasi totaalrenovatie ondergaan. Op het gelijkvloers treffen we de inkomhal, woonkamer en keuken. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, twee badkamers en een gastentoilet. De parking is terug te vinden aan de overkant van de straat en treft een autostaanplaats op een overdekte privéterrein. De locatie maakt dat alles op wandelafstand te bereiken is, anderzijds is er een vlotte verbinding uit de stad richting verbindingswegen.

INDELING:

Het appartement kunnen we betreden op 2 manieren (gemeenschappelijk of privé) maar nu starten we via de aparte voordeur die ons in de hal (20m²) brengt. Het treft hier een zeer ruime hal die als extra begruimte ( Fietsen ) en/of vestiaire kan dienen vooraleer we de woonkamer betreden. De woonkamer (42m²) is opgedeeld in keuken en salon die mooi in elkaar overlopen. De keuken is geïnstalleerd en beschikt over koelkast, diepvries, dubbele spoelbak en kookvuur met oven. Het salon is dan weer zeer lichtrijke en beschikt over een ingebouwde gashaard. Vanuit het salon hebben we enerzijds ook toegang tot de ruime stadskoer (40m²) waar het zeer gezellig vertoeven is. Anderzijds hebben we vanuit het salon ook toegang tot de eerste verdieping.

VERDIEPINGEN:

De trappenhal vanuit het salon brengt ons op de eerste verdieping waar de nachthal de verdieping verdeeld. Zo hebben een eerste slaapkamer (10m²) die op heden als dressing wordt gebruikt. Vervolgens beschikt de nachthal over de sanitaire ruimtes, zo is er een technische ruimte, het gastentoilet en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast die mooi in een nis zijn verwerkt. Eveneens is er een douchekamer (3m²) met lavabo ingericht en een badkamer met ligbad en lavabo (5m²). Tenslotte is er nog een tweede zeer ruime slaapkamer (26m²) die toegang heeft tot de sanitaire ruimtes en die eveneens toegankelijk is via de gemeenschappelijke trappenhal.

Kortom een zeer goed gelegen duplexappartement midden in de historische stadskern van Mechelen én met zekerheid op parkeren wat hier steeds van pas kan komen. Aarzel dus zeker niet om een bezoek in te plannen, tot binnenkort.

BIJZONDERHEDEN:
✅ EPC 285 kWh/m² ( LABEL C )
✅asbestveilig
✅ Garantie op parking ( verplicht mee aan te kopen. Prijs overeen te komen )
✅ Ruime stadskoer (40m²)
✅ Beperkte gemeenschappelijke kosten (45 euro)

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
126 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
126 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
10 m²; 26 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
285
EPC-label
C
Unieke code EPC
20220426-0002591403-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Opbrengsteigendom; Opbrengsteigendom appartement
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Leermarkt 33 1, 2800 Mechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast