Huis te koop in Mechelen met 4 slaapkamers

EPC-label FEPCF
215
175
4
1
Omschrijving

Te renoveren woning met 4 slaapkamers en tuin op toplocatie

Interesse? Plan zelf een bezoek in via deze link.
Vragen? Neem contact op met Wim Verhaegen via wim@copandi.be of 015 79 05 90

Inleiding

Welkom in deze te renoveren rijwoning aan de Polderstraat 28 in Mechelen.
Deze omgeving rond het keerdok is de nieuwe 'hotspot' van Mechelen. Via een brug over het Keerdok zal er weldra rechtstreeks toegang zijn van de Winketkaai tot aan het nieuwe bruisende Keerdok. De komende jaren evolueert deze plek naar een nieuwe duurzame stadswijk met 570 wooneenheden, een centraal ontmoetingsplein, vernieuwde kades en een stadspark inclusief microbos. (link stad Mechelen) 

Deze woning biedt een uitstekende kans voor wie op zoek is naar een project met veel potentieel. Gelegen in een rustige omgeving, maar toch op een steenworp afstand van het bruisende stadscentrum van Mechelen. De woning beschikt over 4 slaapkamers, een ruime tuin en een volledige onderkeldering.

Gelijkvloers
Bij het betreden van de woning komt u in een ruime hal van 7 m² die toegang biedt tot de verschillende ruimtes op het gelijkvloers. De leefruimte, bestaande uit twee delen van respectievelijk 12 m² en 18 m², biedt veel lichtinval en mogelijkheden om een gezellige woonruimte te creëren. Aansluitend bevindt zich de keuken van 19 m², die uitzicht geeft op het terras van 10 m² en de royale tuin van maar liefst 80 m². Deze buitenruimte is perfect voor ontspanning en biedt veel privacy.

Eerste verdiep
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. De grootste slaapkamer van 18 m² bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Daarnaast is er een tweede, kleinere slaapkamer van 7 m² die ideaal is als kinderkamer of bureau. De badkamer van 5 m² is momenteel eenvoudig ingericht maar biedt voldoende ruimte om een moderne badkamer te creëren.

Tweede verdiep
Het tweede verdiep herbergt de derde slaapkamer, de grootste van het huis, met een oppervlakte van 20 m². Hier is voldoende ruimte voor een groot bed en een inbouwkast. Verder is er op dit verdiep nog een vierde kamer van 12 m², die bijvoorbeeld als hobbyruimte of extra slaapkamer kan dienen.

Kenmerken
✅ Volledig te renoveren rijwoning
✅ Vier slaapkamers
✅ Volledige onderkeldering met meerdere kelderruimtes
✅ Ruime tuin van 80 m²
✅ Rustige ligging dichtbij het stadscentrum van Mechelen

Slotzin
Deze woning aan de Polderstraat 28 biedt een unieke kans om een woning volledig naar eigen smaak te renoveren en om te toveren tot een warme thuis. Met zijn ruime kamers, royale tuin en uitstekende locatie is dit een ideale keuze voor wie op zoek is naar een renovatieproject met veel potentieel in het hart van Mechelen. Er moet rekening gehouden worden met een volledige renovatie (Asbestdak - Elektriciteit niet conform - Renovatieverplichting EPC)

Financieel

Geïndex. kadastraal inkomen
520 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
215 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
175 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Stadsrand

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
19 m²; 7 m²; 20 m²; 12 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Nee
Rolluiken
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
591
EPC-label
F
Unieke code EPC
Certificaat-20210416-0002402525-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - woning
Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Polderstraat 28, 2800 Mechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast