Huis te koop in Mechelen met 20 slaapkamers

€ 2.750.000
Bereken je maandlast
1.820
58.835
20
20
Omschrijving

Hotelcomplex op een perceel van 58.835 m²

Op een uitstekende locatie in een groene omgeving te Mechelen, bevindt zich dit prachtige hotelcomplex met een oppervlakte van 1820 m² op een perceel van 58.835 m² met tal van mogelijkheden. U geniet hier van een gezellig restaurant, twee ruime feestzalen, een horeca-keuken en 20 slaapkamers met eigen badkamer en een rustgevend uitzicht over de mooie bijhorende vijver. U bevindt zich hier op een buitengewone locatie, toch in de nabijheid van het centrum van Mechelen, parken, winkels, scholen, oprit E19 (Brussel-Antwerpen) en het openbaar vervoer.

Dit uitmuntende hotel is voorzien van een receptie, een veranda, een restaurant met zicht op het water, twee feest-/vergaderzalen, een horeca-keuken, sanitaire voorzieningen, een ontbijtruimte, een linnenkamer, drie doorlopende kelders, ondergrondse garages en meerdere technische ruimtes. Verder beschikt u ook over 20 stijlvolle kamers met airo en eigen badkamer, waarvan 4 suite-kamers (45 m²). Elke kamer is voorzien van een kaartslot en werd zeer modern ingericht. U geniet hier ook van een aangename parking (met elektrische laadpaal), een vijver met steigers, wandelpaden, terrassen en parkgebied.

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een exclusief pand met tal van mogelijkheden op een uniek perceel van 58.835 m² te Mechelen. Contacteer ons voor meer informatie op 0474/78 07 73 of neem een kijkje op www.boonstravastgoed.be . 

Bijzonderheden:
- Perceel = 58.835 m²
- Uitzicht op parkgebied
- 20 hotelkamers met badkamer

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee

Gebouw

Type pand
Huis
Bewoonbare oppervlakte
1.820 m²
Nieuw gebouw
Nee

Terrein

Perceeloppervlakte
58.835 m²
Meest recente bestemming terrein
Parkgebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
20
Aantal badkamers
20
Type keukens
Afgewerkte keuken; Volledig afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Nee
Videofoon
Nee

Energie

E-peil
0
CO²-uitstoot
0 kg/kWh
Zonnepanelen
Nee

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoelig gebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Duivenstraat 56, 2800 Mechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast