Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Mechelen met 3 slaapkamers

EPC-label DEPCD
135
162
3
1
Omschrijving

Te renoveren rijwoning in doodlopende straat in MECHELEN

Interesse? Plan zelf online je bezoek in via deze link.
Vragen? Neem contact op via roeland@copandi.be of via +32 495 19 30 82

Bent u op zoek naar een woning met potentieel in een rustige buurt? Deze te renoveren rijwoning in de Hazelaarstraat 11, 2800 Mechelen, biedt tal van mogelijkheden om uw droomhuis te creëren. Gelegen in een aangename en kindvriendelijke wijk, combineert deze woning de charme van een rustige locatie met de nabijheid van alle nodige voorzieningen.

Gelijkvloers
Bij binnenkomst in deze woning betreedt u een ruime en lichte. De indeling biedt tal van mogelijkheden voor een moderne, open leefruimte. Aansluitend vindt u een praktische keuken, die een update nodig heeft maar veel potentieel biedt. De aangrenzende veranda, met uitzicht op de achtertuin, kan worden omgetoverd tot een gezellige extra leefruimte, perfect voor ontspanning of een speelruimte voor de kinderen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, elk met voldoende ruimte en lichtinval. Deze kamers kunnen omgetoverd worden tot gezellige en moderne slaapvertrekken. Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping.

Extra ruimte
De woning beschikt over een zolder, bereikbaar via een valtrap. Deze ruimte biedt extra opslagmogelijkheden. Bovendien is er een kelder aanwezig, ideaal voor het opbergen van voorraden of als wijnkelder.

Buitenruimte
De woning beschikt over een tuin aan zowel de voor- als achterzijde. De achtertuin biedt veel privacy en ruimte voor een terras en een gazon. De voortuin geeft de woning een groene en uitnodigende uitstraling. Hier kan gezellig contact gemaakt worden met de buren.

Ligging
De Hazelaarstraat is gelegen in een rustige woonwijk, ideaal voor gezinnen of mensen die houden van een rustige leefomgeving. Ondanks de rustige ligging bevindt de woning zich op wandelafstand van diverse scholen en winkels, wat het dagdagelijkse leven een stuk gemakkelijker maakt. Bovendien is er een uitstekende verbinding naar de E19 en het station van Mechelen, waardoor je gemakkelijk en snel naar omliggende steden kunt reizen.

Potentieel
Deze woning is ideaal voor doe-het-zelvers of investeerders die op zoek zijn naar een pand met veel potentieel. Met de juiste renovaties kunt u deze woning volledig naar uw hand zetten en genieten van een comfortabele en moderne woonruimte. Mis deze unieke kans niet en kom de mogelijkheden van deze te renoveren rijwoning zelf ontdekken. Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

✅ Gelegen in een rustige, kindvriendelijke buurt
✅ Ruime leefruimte met veel lichtinval
✅ Drie slaapkamers op de eerste verdieping
✅ Veranda met zicht op de achtertuin
✅ Zolder en kelder voor extra opbergruimte
✅ Voor- en achtertuin, met veel privacy in de achtertuin
✅ Dichtbij scholen, winkels en vlotte verbinding naar de E19 en station

Financieel

Kadastraal inkomen
691 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
135 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
162 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Rustig; Residentiële wijk

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
15 m²; 13 m²; 9 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
388
EPC-label
D
Unieke code EPC
20240908-0003365004-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Hazelaarstraat 11, 2800 Mechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast