Huis te koop in Mechelen met 4 slaapkamers

EPC-label DEPCD
153
125
4
1
Omschrijving

Gezellige woning met 4 slpks en tuin vlakbij Mechelen Centrum

Gezellige woning met 4 slaapkamers te koop vlakbij Mechelen Centrum

Ontdek deze charmante woning, ideaal gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Mechelen. Met winkels, scholen en alle nodige voorzieningen binnen handbereik, en de E19 op slechts enkele minuten rijden, geniet u hier van het beste van beide werelden: comfort en bereikbaarheid.

De inkomhal leidt naar een ruime woonkamer, waar veel daglicht binnenvalt door de grote raampartij. De sfeervolle houtkachel maakt deze ruimte extra gezellig. De woonkamer loopt moeiteloos over in de open keuken, waar een gezellige bar met barkrukken de perfecte plek biedt voor een ontbijt of een aperitief. Aansluitend vindt u de eetkamer, die uitkijkt op een knusse, zuidelijk georiënteerde koer – ideaal voor zomerse diners in de buitenlucht. Onder de trap is er een praktische berging met technische voorzieningen.

Achter de keuken bevinden zich een apart toilet, een functionele badkamer, en een compacte berging. De woning telt 4 ruime slaapkamers, verdeeld over de 1ste en 2de verdieping. Bovendien is er op de 2de verdieping een luik naar de zolder, die extra opbergruimte biedt.

Deze woning biedt comfort en een uitstekende ligging – een ideale keuze voor wie een gezellige thuis zoekt dicht bij het hart van Mechelen. Grijp deze unieke kans en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Let op: De interieurbeelden in deze advertentie zijn met behulp van AI gegenereerd en dienen als inspiratie voor de mogelijke inkleding van de woning. Hoewel ze een aantrekkelijk beeld schetsen van de inrichting, kunnen kleuren, afmetingen en materialen in werkelijkheid afwijken. Deze visualisaties zijn bedoeld om u een idee te geven van het potentieel van de ruimte, maar bieden geen exacte weergave van de huidige staat van het pand.

Financieel

Kadastraal inkomen
473 €
Kadastrale info
0106/00R000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
153 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
125 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
167 m
Afstand tot school
322 m
Afstand tot winkels
958 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
17,05 m²; 10,91 m²; 15 m²; 8,41 m²
Aantal badkamers
1

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
321
EPC-label
D
Unieke code EPC
20230324-0002847805-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Caputsteenstraat 148, 2800 Mechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast