Appartement te koop in Mechelen met 2 slaapkamers

Neem contact op
EPC-label CEPCC
101
125
2
1
Omschrijving

Gerenoveerde penthouse te Mechelen centrum.

Op een uitstekende locatie te Mechelen bevindt zich deze prachtige penthouse met 2 slaapkamers op een centrale ligging te centrum Mechelen met aangename vergezichten. Het bruisende centrum met zijn cultuuraanbod, horeca en scholen ligt op wandelafstand. Tevens geniet u van een uitstekende bereikbaarheid vlakbij belangrijke invalswegen. 

We betreden deze prachtige penthouse via de inkomhal met apart gastentoilet. Aangrenzend bevindt zich de royale leefruimte welke u kan inrichten met een gezellige zitplaats, een aparte eetplaats en een open keuken voorzien van kwalitatieve toestellen. U geniet hier van veel lichtinval en een prachtig uitzicht op de vaart en het centrum van Mechelen door de grote raampartijen. Nabij de leefruimte kunnen we ook een aparte bureau/hobby-ruimte terugvinden.

De penthouse beschikt verder nog over een ruime slaapkamer. Aangrenzend kan u ook de tweede slaapkamer terugvinden. Verder is er aansluitend een badkamer met wastafel en inloopdouche. Op het sfeervolle terras kan u steeds in alle rust en privacy genieten van het mooie weer met uitzicht op Mechelen centrum en de Sint-Romboutstoren. Dit appartement is tevens grotendeels gemeubeld aangeboden.

YouTube: Koningin Astridlaan 178 bus 8, Mechelen - Boonstra Vastgoed YouTube

Dit is een uitstekende opportuniteit als u op zoek bent naar een volledig gerenoveerde (2020) penthouse op een toplocatie nabij het centrum van Mechelen! Contacteer ons voor meer informatie op 0473/38 29 40 of via info@boonstravastgoed.be.

Bijzonderheden:
- Penthouse
- 2 Slaapkamers
- Uitstekende locatie

 

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Prijs per m²
3.112 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
101 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
125 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
1

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
263
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240711-0002139486-RES-2

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
C (kleine overstromingskans onder huidig klimaat)
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden