Huis te koop in Mechelen met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
204
97
4
2
Omschrijving

Woning met 4 slaapkamers en 2 badkamers in Mechelen


Bekijk zeker de 3D-tour van deze mooie woning!

Vragen of bezoeken? Neem gerust contact op met Erik via erik@copandi.be of via 0497/530796.

Deze verrassend ruime woning is gelegen in Mechelen, meer bepaald in de Grote Nieuwedijkstraat 2. Dit is een vrij rustige straat die toch vlakbij het centrum van Mechelen ligt. De Dijle ligt dichtbij en op enkele minuten wandelen ben je op de Veemarkt. Goede scholen kan je terug vinden op wandel- of fietsafstand. Ook winkels zijn erg vlot te bereiken en de E19 is met de wagen ook slechts een paar minuten verwijderd van deze woning. Qua locatie dus in elk geval heel erg goed.

De woning zelf is met iets meer dan 200m2 een verrassend ruime woning. Ze dateert oorspronkelijk van 1972 maar werd doorheen de jaren zowat volledig gerenoveerd tot de woning die ze nu is. Met een EPC van 254 kWh (C-label) doet ze het qua energie ook goed. Verder werd deze woning steeds goed onderhouden, wat maakt dat ze effectief instapklaar is.

De woning bestaat uit 3 verdiepingen. De gelijkvloerse verdieping werd ingericht als aparte leefunit. Deze bestaat uit een inkomhal, badkamer, leefruimte, slaapkamer en terras. Op de eerste verdieping zijn er de keuken, ruime leefruimte, een tweede toilet en een terras. Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 2 grote en 1 kleine, een tweede badkamer en nog een derde terras.

Bent u op zoek naar een ruime, instapklare woning vlak tegen het bruisende centrum van Mechelen? Dan is dit uw kans. Wacht niet te lang en plan vandaag nog je bezoek via www.copandi.be

BIJOZNDERHEDEN: 
✅ Ruime woning
✅ 4 slaapkamers
✅ 3 terrassen
✅ 2 badkamers
✅ EPC 254 kWh
✅ instapklaar

INDELING

We komen de woning binnen op de gelijkvloerse verdieping via de voordeur en bevinden ons vervolgens in de inkomhal (7,96m2). Op het einde van de inkomhal is er een deur die toegang geeft tot een ruime berging (8,15m2). De deur aan de rechterzijde brengt ons dan weer tot de aparte wooneenheid van dit gelijkvloers. Hier komen we in eerste instantie terecht in de inkomhal (8,28m2) van dit gedeelte. Aan de rechterzijde is er de badkamer. Deze werd volledig betegeld en is voorzien van een hangtoilet, ruime douche en lavabo met spiegel en onderkasten. Het gelijkvloers werd volledig gerenoveerd naar de normen van minder valide persoon. Hierdoor werd er gewerkt met klapdeuren. 

Aansluitend aan de badkamer en de hal is er toegang tot de ruime slaapkamer (16,17m2). Vanuit deze slaapkamer is er tevens toegang tot het aparte terras, zodat er toch ook gezellig kan buiten gezeten worden. Tenslotte beschikt deze unit nog over een eigen leefruimte (17,54m2) waar eventueel ook nog een keuken zou kunnen geïntegreerd worden.

Via de trap uit de inkomhal bereiken we de eerste verdieping. Hier vinden we in de hal (9,74m2) aan de straatzijde het tweede, aparte toilet. Vanuit de hal betreden we de ruime leefruimte (41,44m2). Deze beschikt over alle moderne comfort. Vanuit de keuken is er vervolgens toegang tot het overdekte terras, waar het steeds aangenaam vertoeven is.
De volgende trap brengt ons tot de laatste verdieping. Hier zijn er nog 3 kamers van respectievelijk 20,60m2, 20,40m2 en 6,40m2 groot. Deze laatste kan dienst doen als bureau of dressing, maar zou eventueel ook kunnen vergroot worden tot ruimere slaapkamer. Tenslotte is er nog de tweede badkamer (3,84m2). Deze beschikt over een derde toilet, bad/douche, lavabo met spiegel en handdoekdroger.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.003 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
204 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
97 m²
Oriëntatie tuin
Zuidoost

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
20,6 m²; 20,42 m²; 16,17 m²; 6,4 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
254
EPC-label
C
Unieke code EPC
20230726-0002951264-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Grote Nieuwedijkstraat 2, 2800 Mechelen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast