Huis te koop in Lier met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
285
355
4
2
Omschrijving

Prachtig herenhuis in centrum Lier.

Het interieur van dit herenhuis met geschiedenisachtergrond (Hof Van Kuyck - inventaris Onroerend erfgoed) werd met hoogwaardige materialen  gerenoveerd: prachtige houten vloeren tot keuken-en badkamermeubelen uit carraramarmer.   Het resultaat?  Een unieke woning met tijdloze charme én alle comfort.
De woonst biedt 285m² aan woonoppervlakte verspreid over een gelijkvloers en 2 verdiepen (en bevat ook een kelder).
INDELING:
Op het gelijkvloers vindt u een ruime inkomhal (inclusief vestiaire met maatwerk kasten en wc), een wasplaats,  een leefruimte met open haard en maatwerk kasten, een moderne keuken en aansluitend een smaakvolle eetkamer (16,66m²) met maatwerk kasten. Zowel de keuken, de eetkamer als de living kijken uit op het volledig aangelegd terras (2016) mét 2 communicerende vijvers, ruime tuinberging en aangelegde tuin.
Via de inkomhal kan je naar de kelder die perfect kan dienen als wijnkelder en berging.
Via de authentieke trap in de inkomhal bereikt u de eerste verdieping.  De eerste verdieping bestaat uit een luxueuze badkamer met o.a. een dubbele douche en een aparte ruimte waar de voorzieningen reeds liggen voor een haman. Deze badkamer loopt door naar de  masterbedroom (21,42m²) met maatwerk kasten. De hal doet tevens gedeeltelijk dienst als wachtruimte voor de praktijkruimte. Deze ruimte kan ev. dienen als extra 5de slaapkamer.
De tweede verdieping bevat een ruime overloop met een berging voor de CV. Er is een tweede badkamer mét wc, ligbad, aparte douche en lavabo. Verder vindt je hier nog 3 ruime slaapkamers.
Een autostaanplaats in een inpandige garagecomplex is inbegrepen in de verkoopprijs met mogelijkheid om een tweede autostaanplaats bij te kopen.
Kortom:
“Authentieke charme gecombineerd met luxe afwerking / modern comfort maken van dit herenhuis een exclusief en uniek gegeven met een oase van rust in de tuin en dat in hartje Lier.”

Financieel

Investeringsvastgoed
Nee
Opbrengsteigendom
Nee
Kadastraal inkomen
1.259 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Herenhuis
Bewoonbare oppervlakte
285 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
355 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type keuken
Afgewerkte keuken

Comfort

Domotica
Nee
Parlofoon
Ja
Videofoon
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
219
EPC-label
C
Unieke code EPC
20230224-0002819942-RES-1

Ruimtelijke ordening

Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Locatie
Koning Albertstraat 31, 2500 Lier
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast