Huis te koop in Lier met 5 slaapkamers

249
414
5
3
Omschrijving

Halfopen nieuwbouw met 5 SLPK + 3 badkamers, geen BTW enkel registratie!!

Net buiten de kern van Duffel vinden we deze grote halfopen nieuwbouwwoning welke te koop is met enkel registratierechten (3% mogelijk) en geen BTW!!

De indeling van de zeer ruime 249 m2 bewoonbare oppervlakte zit heel goed in elkaar zodat er zowel royale leefruimtes alsook 5 grote slaapkamers, 3 bergingen en maar liefst 3 badkamers zijn!

Het west-georiënteerde perceel, ideaal om gedurende de namiddag tot zonsondergang van het zonnetje genieten, beschikt vooraan over een oprit, inkom- en zijpaden (worden nog aangelegd). De indrukwekkende aluminium raamvlakken rondom zorgen trouwens dat de zon ook binnen voor sfeer zorgt zowel in de morgen als de avond.

De woning is op het gelijkvloers van vloerverwarming en op de verdiepen van radiatoren voorzien (aparte thermostaten) en een ventilatiesysteem D zorgt te allen tijde voor gezonde, verse lucht zonder temperatuurverlies.

De laatste technieken en keuringen worden nu afgewerkt en de koper moet enkel nog zelf vloeren, binnendeuren, keuken, badkamermeubilair (3 toiletten zijn er al) en zonnepanelen plaatsen. De zaken van de afwerking die op smaak (en E-peil) aankomen dus zodat uw reeds zichtbare nieuwbouwwoning toch persoonlijk wordt en u eigen kortingen en leveranciers kan gebruiken! (De woning tegen akte door de verkoper laten afwerken is ook mogelijk).

De ligging combineert winkels, scholen, speeltuin, openbaar vervoer en een toffe dorpskern in de directe omgeving met ook een vlotte toegang naar Mechelen en de E19. Kom nu ter plaatse met alle details kennismaken!

 

 

Financieel

Kadastrale info
0511/00E000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
249 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
414 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
7 m

Ligging

Afstand tot openbaar vervoer
117 m
Afstand tot school
604 m

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Aantal toiletten
3

Energie

Type beglazing
Dubbel glas
Raamprofielen
Aluminium
Keuringsattest elektriciteit
Ja, conform

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Mechelsesteenweg 524 c, 2500 Lier
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast