Huis te koop in Lier met 11 slaapkamers

€ 3.950.000
Bereken je maandlast
EPC-label EEPCE
1.236
48.494
11
5
Omschrijving

Antwerpen I Lier

Het domein "Hof van Lachenen" in Lier is een weelderig domein van meer dan 4 hectare, waar twee ruime villa's majestueus zijn ingeplant aan de oever van de Nete, volledig omgracht en omgeven door een groene omgeving. 

Het te renoveren landhuis op het domein is een statig pand met ruime leefruimtes, voorzien van moderne gemakken zoals een lift en een binnenzwembad. De eerste verdieping herbergt zes slaapkamers, terwijl de ruime tweede zolderverdieping extra mogelijkheden biedt voor aanpassingen. Daarnaast prijkt op het domein een recentere villa, met vijf slaapkamers, van waaruit men kan genieten van uitzichten op de groene tuin. Het geheel wordt verder aangevuld met een bijgebouw en meerdere garages, wat extra functionaliteit en opslagruimte toevoegt. De veelzijdigheid van het domein wordt verder benadrukt door de mogelijkheid om het perceel te splitsen, waardoor eigenaren de flexibiliteit hebben om de eigendommen apart te beheren of aan te passen volgens hun behoeften. Dit maakt het "Hof van Lachenen" tot een historische en charismatische plek, en biedt het ook een unieke gelegenheid voor renovatie en personalisatie in een groene en rustige omgeving.

Aanvullend: 4 garages, tennisbaan en serre.

Het historisch centrum van Lier geniet van een prachtig groen kader met vele winkels en restaurants. Snelle en gemakkelijke toegang tot de E19 en E313.

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Sotheby's Realty Antwerpen op +32 3 647 30 72

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
7.430 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
1.236 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
48.494 m²
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
11
Oppervlakte slaapkamers
32,2 m²; 32,82 m²; 20 m²; 24,06 m²
Aantal badkamers
5

Comfort

Lift
Ja
Alarm
Ja
Gepantserde deur
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
413
EPC-label
E
Unieke code EPC
2.699.769

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast