Terug naar resultaten
Laatste dag!

Scoop: Huis te koop in Geel met 3 slaapkamers

Van Hoornestraat 14, 2440 Geel
EPC-label CEPCC
137
435
3
1
Omschrijving

HOB met 3 slpks op perceel van 435m²

Volledig gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, ruime leefruimte en badkamer met bad én douche, op een perceel van 435 m². Elektriciteit conform. EPC: 270 kWh/m² (Label C).  

Ligging:
rustige ligging maar toch zeer centraal gelegen in Oosterlo, vlakbij centrum Geel met goede verbinding naar de E313.

Indeling: -1: kelder. gelijkvloers: inkomhal, badkamer, woonkamer/eetkamer, keuken, berging. +1: 3 slaapkamers. Buiten: tuinberging, tuin. 

Omschrijving: wanneer u de woning betreedt via de inkomhal, komt u terecht in een ruime en lichtrijke living, die naadloos overgaat in een moderne, open keuken. Deze is volledig uitgerust met kwalitatieve toestellen zoals een dampkap, inductiekookplaat, vaatwasser en ijskast. Direct naast de keuken vindt u een praktische technische ruimte, die ook perfect kan dienen als extra berging.
De badkamer is ruim opgezet en biedt alle nodige voorzieningen, waaronder een comfortabel ligbad, een aparte douche, een toilet en een wastafel met voldoende opbergruimte.
Vanuit de gezellige living leidt een trap u naar de eerste verdieping, waar u drie ruime slaapkamers aantreft. Deze kamers bieden volop mogelijkheden voor een comfortabele inrichting en genieten van veel natuurlijk licht.
Tot slot geniet u buiten van een ruime tuin, zowel aan de voor- als achterzijde van de woning. Daarnaast is er een handige tuinberging, ideaal voor het opbergen van tuinmateriaal, fietsen of andere spullen. Deze woning biedt een ideale combinatie van comfort, ruimte en functionaliteit, zowel binnen als buiten.

Ben jij dus op zoek naar een gerenoveerde woning op een centrale en rustige locatie, maak dan snel je afspraak via 014/41 42 42. 

Bijzondere informatieplicht:
in aanvraag.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
137 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
435 m²
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type badkamer
Douche en ligbad

Comfort

Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
270
EPC-label
C
Dubbele beglazing
Ja
Locatie
Van Hoornestraat 14, 2440 Geel
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast