Huis te koop in Geel met 3 slaapkamers

EPC-label DEPCD
180
4.935
3
1
Omschrijving

Huis op perceel van 5000m² met stal en wei

Charmante Woning in Geel - Ruimte, Comfort en Rust

Ontdek deze prachtige woning gelegen in een rustige buurt van Geel, centraal gelegen tussen de centra van Geel, Herentals, Olen en Lichtaart. Met een bewoonbare oppervlakte van 180m² op een ruim perceel van 4935m², biedt deze woning alles wat u nodig heeft voor een aangenaam wonen.

De woning beschikt over drie slaapkamers, waarvan 1 heel grote. De woonkamer met gezellige eetkamer en zithoek zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer. De authentieke keuken is gekoppeld aan de ruime veranda met dik dubbel glas.

Buiten geniet u van een uitgestrekte tuin die perfect is voor ontspanning en buitenactiviteiten. De mooie, rustgevende tuin beschikt over verschillende zitgelegenheden met zon of schaduw, ideaal voor gezellige momenten met vrienden en familie. Daarnaast is er een pergola waar u sfeervol van de buitenlucht kunt genieten.

Achter de aangelegde tuin ligt een grote wei met stal. Een deel van de wei is voorzien van grote bomen. Ideaal voor wie een paardje of andere dieren aan huis wil houden.

De ruime kelder is via een inrit achter de woning bereikbaar. Perfect geschikt voor het stallen van een wagen, opslaan van winkelwaar of gewoon als stockageruimte. De woning biedt tevens voldoende parkeergelegenheid op het terrein zelf.

Gelegen in een rustige buurt, maar toch dicht bij alle voorzieningen, biedt deze woning het beste van beide werelden. Het is een ideale plek voor gezinnen die op zoek zijn naar een combinatie van ruimte, comfort en een goede ligging. Een unieke kans voor wie op zoek is naar ruimte en comfort in een schitterende groene omgeving.

Onze EPC-deskundige was zo vrij een simulatie te maken voor wie een EPC label A ambieert. CV-ketel vervangen door lucht-lucht warmtepompen (verwarming en airco in ganse woning), boiler vervangen door een warmtepompboiler en 7200WP zonnepanelen zijn de investeringen die nodig zijn om te komen op label A. Deze simulatie wordt u bij de rondleiding graag bezorgd.

Mis deze buitengewone kans niet! Is jouw interesse geprikkeld? Contacteer NXXT Vastgoed voor meer informatie en een bezoekje. 

Heb je zelf nog vastgoed dat je wil verkopen of verhuren? Tijdens een persoonlijk gesprek, indien gewenst met schatting, kijk ik graag mee naar de mogelijkheden. Samen maken we van jouw vastgoeddroom een succesvolle NXXT STEP! 

Financieel

Kadastraal inkomen
807 €
Beschikbaar vanaf
01-01-2025

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
180 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
4.935 m²
Meest recente bestemming terrein
Agrarisch gebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
15,75 m²; 9,9 m²; 9,9 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
361
EPC-label
D
Unieke code EPC
20240806-0003333130

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Oude Brugweg 4, 2440 Geel
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast