Grond te koop in Geel

422
Omschrijving

Bouwgrond van 422m² voor halfopen bebouwing (Winkelomheide)

Bouwgrond geschikt voor een halfopen bebouwing van 422 m² met een straatbreedte van 12 meter met achteraan zicht op groen, met vlotte verbinding naar het centrum van Geel, andere omliggende gemeenten/steden alsook met de autostrade E-313. Zonder bouwverplichting!

Ligging

Gunstig en centraal gelegen bouwgrond in het centrum van Winkelomheide, op wandelafstand van lokale winkels, scholen, openbaar vervoer,... Het centrum van Geel bereikt u makkelijk met de fiets. Verder is er een vlotte verbinding met omliggende gemeenten en steden alsook de autostrade E-313.

Beschrijving
Op dit schitterende perceel van 4a 22ca met een breedte van 12 meter en een diepte van 35,15 meter bouwt u uw ideale halfopen droomwoning. Dankzij de westelijke oriëntatie geniet u vanop het terras van de zalige avondzon. Uw toekomstige gevelbreedte bedraagt 9 meter en uw bouwdiepte is mogelijk tot 17 meter!

Achter de knappe bouwgrond kijkt u van een mooi groen zicht. Het perceel is geschikt voor de bouw van een vrijstaande eengezinswoning met mogelijkheid tot complementaire functies aan het wonen, zoals kantoor, vrij beroep en dienstverlening. 

De bouwvoorschriften en het verkavelingsplan kunt u bekijken via het tabblad "documenten".

Ziet u hierin de ideale bouwgrond om jouw eerste steen neer te leggen? Wacht niet langer en neem contact met ons op via 014/58.05.05 of info@vansweevelt.be.

Bijzondere informatieplicht: woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Grond
Subtype
Bouwgrond
Diepte gebouw
17 m

Terrein

Perceeloppervlakte
422 m²
Bebouwbare oppervlakte
153 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Dorp
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Locatie
Winkelomseheide 71, 2440 Geel
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast