Huis te koop in Mol met 5 slaapkamers

€ 1.125.000
Bereken je maandlast
EPC-label BEPCB
443
1.350
5
2
Omschrijving

Villa met buitenzwembad op toplocatie

Hoogwaardig afgewerkte stijlvilla met onder meer 5 à 6 slaapkamers, 2 badkamers, prachtige leefruimtes met zicht over de achtertuin. Dit alles op een grondstuk van 1.350m² met volledige privacy en aangelegd met terrassen, buitenzwembad en een bijgebouw. Residentieel en uitermate rustig gelegen en op slechts enkele autominuten van het centrum van Geel en Mol. 

Gelijkvloerse verdieping
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een stijlvolle inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Via dubbele openslaande deuren bereikt u de lichte leefruimtes, verbonden door smeedijzeren deuren. De sfeervolle woonkamer met gashaard biedt prachtig uitzicht op de achtertuin. Aangrenzend is een knusse TV-kamer. De eetkamer, met hoge plafonds en grote ramen, heeft een prachtig uitzicht op de achtertuin. De moderne leefkeuken is volledig uitgerust met hoogwaardige Miele-apparatuur, waaronder een stoomoven, combi-oven, vaatwasser en inductiekookplaat. De Amerikaanse koelkast met diepvries en het centrale eiland maken de keuken niet alleen praktisch, maar ook de perfecte plek voor ontbijt- of aperitiefmomenten. Aansluitend vindt u een handige berging en een ruime wasplaats.

Verdiepingen
Op de 1ste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer is volledig uitgerust met ingemaakte kasten en een luxe ensuite badkamer. Deze badkamer biedt het ultieme comfort met een inloopdouche, een ruim ligbad en een dubbele wastafel. Aansluitend is er een apart toilet, toegankelijk vanuit zowel de badkamer als de nachthal. Aan de linkerzijde van de verdieping bevinden zich twee volwaardige slaapkamers, elk voorzien van ingemaakte kasten en een op maat gemaakt bureaumeubel. Deze kamers delen een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en toilet. Daarnaast biedt de eerste verdieping een stijlvolle dubbele bureauruimte, eveneens met ingemaakte kasten en een prachtig uitzicht op de tuin.

De 2e verdieping biedt twee ruime slaapkamers, elk voorzien van ingemaakte kasten en een eigen ensuite toilet. Daarnaast is er een derde kamer, die perfect kan dienen als polyvalente ruimte of als 6e slaapkamer, afhankelijk van uw wensen. Deze verdieping beschikt ook over een handige zolderberging, waar alle technische installaties, zoals het ventilatiesysteem D, veilig en netjes opgeborgen zijn. De nachthal is afgewerkt met praktische ingemaakte kasten, wat zorgt voor extra opbergruimte.

Buitengebeuren
De achtertuin met verwarmd zwembad biedt een oase van rust en privacy. Het ruime perceel is volledig omheind en voorzien van een metalen poort aan de voorzijde. De garage, die volledig onderkelderd is, biedt naast parkeerruimte ook alle technische voorzieningen voor het zwembad, met een handige zolderruimte voor extra opslag. Het poolhouse is voorzien van een sauna en een apart toilet. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid op de oprit voor meerdere auto's.

Bijzonderheden
- Afgewerkt met de beste technieken en tijdloze, natuurlijke materialen: Houten binnen- en buitenschrijnwerk, binnendeuren in smeedwerk, natuurstenen vloeren, eiken parket, ...
- Stijlvol ingericht met op maat gemaakte gordijnen 
- Goedgekeurde elektrische installatie 
- Airco's (verwarmen en koelen) 
- Verwarmd buitenzwembad met nieuw dek (2024)

Neem zeker al eens een kijkje in de woning via het interactief grondplan: https://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4635

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
2.690 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Villa
Bewoonbare oppervlakte
443 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.350 m²
Meest recente bestemming terrein
Woonpark
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
2
Type badkamers
Alle comfort aanwezig; Douche

Comfort

Airconditioning
Ja
Alarm
Ja
Zwembad
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
114
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240215-0003144844-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Pettenlaan 20, 2400 Mol
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast