Huis te koop in Beerse met 3 slaapkamers

EPC-label FEPCF
198
1.539
3
1
Omschrijving

Laagbouwwoning met 3 slaapkamers en grote tuin.

 

Welkom bij deze mooie vrijstaande laagbouwwoning in het charmante Beerse. Deze woning biedt een harmonieuze combinatie van comfort, ruimte en natuurlijke schoonheid, ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar een rustige en gezellige thuisbasis. Met drie slaapkamers, een grote tuin en een vrijstaande garage, heeft dit huis alles wat je nodig hebt.

Bij binnenkomst via de aangename inkomhal wordt je meteen omarmd door de warme sfeer van dit huis. Dubbele deuren leiden je naar de ruime living, waar een eetruimte en een salon gedeelte met een open haard voor een huiselijke sfeer zorgen. Vanuit de living heb je toegang tot de keuken, die voorzien is van moderne gemakken zoals een elektrische kookplaat, een heteluchtoven, een ingebouwde koelkast en een vaatwasmachine. Een schuifdeur leidt naar een aangenaam terras aan de zijkant van de woning, perfect voor buiten dineren en ontspanning.

De keuken grenst aan een gezellige veranda, die een prachtig uitzicht biedt op de grote tuin en de achtergelegen bossen. Deze buitenruimte is ideaal voor tuinliefhebbers en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen of voor het organiseren van tuinfeestjes.

De woning beschikt over drie comfortabele slaapkamers, elk voorzien van ingebouwde kasten voor extra opbergruimte. De hoofdslaapkamer aan de straatkant heeft grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en een mooi uitzicht op de voortuin. De tweede slaapkamer biedt uitzicht op de achtertuin, terwijl de derde, iets kleinere slaapkamer zich eveneens aan de voorkant bevindt. De badkamer, uitgerust met een lavabo en douche, en een aparte gastentoilet zijn te vinden in het verlengde van de inkomhal.

Naast de woning vind je de vrijstaande garage, met voldoende ruimte voor een wasmachine en droogkast. De garage herbergt ook de cv-ketel op mazout en biedt extra opslagruimte voor stookhout in de aangrenzende berging.


Financieel

Kadastraal inkomen
1.011 €
Kadastrale info
00V14
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
198 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.539 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
588
EPC-label
F
Unieke code EPC
20240710-0003309114-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Nieuwe Dreef 54, 2340 Beerse
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast