Huis te koop in Beerse met 5 slaapkamers

EPC-label DEPCD
340
1.088
5
3
Omschrijving

Authentieke langgevelhoeve nabij het centrum

Authentieke langgevelhoeve met diverse mogelijkheden nabij het centrum van Beerse en Den Hout

Ontdek deze unieke langgevelhoeve, centraal gelegen tussen het gezellige centrum van Beerse en het groene Den Hout. Het pand is momenteel opgesplitst in drie aparte wooneenheden, maar biedt eindeloze mogelijkheden voor zowel privébewoning als commerciële activiteiten. Met zijn authentieke charme en behouden originele bouwelementen vormt deze hoeve een zeldzame kans voor wie op zoek is naar een bijzondere eigendom met karakter.

De hoeve bestaat uit drie afzonderlijke appartementen:

  • Het appartement op het gelijkvloers links omvat een inkomhal, badkamer, toilet, leefruimte, ruime keuken, slaapkamer en een wasplaats / berging. (EPC 324 kWh/m² - D)
  • Het appartement op het gelijkvloers rechts is ingericht als dokterspraktijk en een omvat een ruime entree met gastentoilet en drie aparte ruimtes die dienst deden als consulatie kamers. (EPC niet residentieel C)
  • Het dakappartement omvat gelijkvloers een ruime privatieve inkomhal met berging en trap naar de verdieping, een ruime leefruimte met open keuken, twee ruime slaapkamers en een badkamer. (EPC 371 kWh/m² - D)

Wat dit gebouw zo uniek maakt, zijn de originele bouwelementen die zorgvuldig bewaard zijn gebleven. De gevel van authentieke baksteen, de houten deuren en het rustieke interieur ademen de sfeer van vroeger. Het dak en enkele andere renovatiewerken vragen om wat aandacht, maar de solide basis van deze hoeve biedt een ideale kans om het pand geheel naar eigen wens af te werken.

Of u nu op zoek bent naar een investeringspand, een woonhuis met praktijk aan huis, of een plek voor commerciële activiteiten zoals horeca of kantoorruimtes, deze hoeve biedt volop mogelijkheden. Het pand kan eenvoudig worden omgebouwd afhankelijk van uw wensen en noden.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Hoeve
Bewoonbare oppervlakte
340 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
1.088 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Dorp
Openbaar vervoer nabij
Ja
Afstand tot openbaar vervoer
300 m

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Type badkamer
Douche in bad

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
371
EPC-label
D
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Houtseweg 133, 2340 Beerse
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast