Huis te koop in Turnhout met 4 slaapkamers

EEPCE
150
110
4
1
Omschrijving

Gezellige rijwoning met 4 slpks en tuin.

 

Ontdek deze prachtige rijwoning in Turnhout, waar de charme van vroeger en het comfort van nu hand in hand gaan. Deze woning behoudt vele authentieke elementen die het karakter van het huis versterken, zoals de indrukwekkende marmer-schildertechniek in de trappenhal, de schitterende gekleurde glasramen in de eetkamer en de geslepen glazen dubbele deuren.

Bij het betreden van de woning komt u eerst in de sfeervolle voorkamer, die ideaal is als bureauruimte. Via dubbele deuren met geslepen glas bereikt u de ruime living, die doorloopt naar de eetkamer. De eetkamer, met prachtige gekleurde glasramen, geeft toegang tot een gezellig tuintje. Naast de tuin ligt de keuken, die ook toegang biedt tot een apart toilet. Onder de voorkant van de woning bevindt zich een droge kelder, ideaal voor extra opslagruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers en een badkamer. Een van de slaapkamers biedt via een trap toegang tot de tweede verdieping, waar nog eens twee extra slaapkamers te vinden zijn. Vanuit dezelfde traphal is er ook toegang tot de zolder via een zolderluik, perfect voor het opbergen van uw spullen.

De voorgevel van deze woning is een van de oudste en mooiste gevels van de straat, een echte blikvanger. De meeste ramen zijn recent vernieuwd en voorzien van hoogrendement dubbel glas, wat bijdraagt aan het comfort en de energie-efficiëntie van de woning. De verwarming gebeurt momenteel nog via gezellige gaskachels, die bijna als nieuw zijn.

Deze woning biedt een unieke combinatie van historische charme en modern comfort, perfect voor liefhebbers van karaktervolle woningen met authentieke details. Mis deze kans niet om eigenaar te worden van een van de mooiste huizen in Turnhout. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Financieel

Kadastraal inkomen
401 €
Kadastrale info
00D3
Beschikbaar vanaf
01-07-2024

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
150 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
110 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
487
EPC-label
E
Unieke code EPC
20240630-0003298558-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Prinsenstraat 8, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast