Huis te koop in Turnhout met 3 slaapkamers

EPC-label AEPCA
153
132
3
1
Omschrijving

Recente woning met 3 slpks, zuidtuin, bijgebouw & carport

Recente (bouwjaar 2021) en super energiezuinige gezinswoning met een lichte leefruimte met open keuken, 3 volwaardige slaapkamers, aangelegde Zuid tuin met terras en bijgebouw en private carport voor de deur. De woning is volledig geschilderd en voorzien van verlichting, gordijnen en zonnepanelen.  Deze woning is gelegen in "Kasteelloop": Een nieuw buurtpark in hartje Turnhout, en toch een oase van rust voor zijn bewoners. Het is een binnengebied, ontworpen als een groen en autoluw park, omsloten door de Rubensstraat, Patriottenstraat, Kruisbergstraat en de Albert Van Dyckstraat. In het park met waterpartij is het heerlijk rustig wonen en wandelen, en toch bent u slechts op enkele minuten verwijderd van de Grote Markt, alle voorzieningen, scholen, winkels, openbaar vervoer, het Stadspark en de E34 Antwerpen-Eindhoven. Zeer gunstige EPC-score van 36kWh/m²/jaar (energielabel A) en goedgekeurde elektrische installatie.

Indeling gelijkvloers
Inkomhal met gastentoilet en grote, ingemaakte vestiairekast. Gezellige woonkamer aan de voorzijde, lichte eetkamer met open, luxe leefkeuken aan de achterzijde. Zeer ruime berging/wasplaats aan de keuken. Een grote schuifraam geeft uit op het terras en de tuin. Hier geniet u van bijzonder veel lichtinval dankzij de grote raampartijen en de ideale zuid oriëntatie. 

Eerste verdieping
De houten trap brengt u naar de verdieping met daar 3 volwaardige slaapkamers. De hoofdslaapkamer is zo groot dat er een dressing voorzien kan worden. Vervolgens zijn er nog 2 kinder- of logeerkamers. De badkamer met natuurlijk daglicht is uitgerust met een ligbad, douche en dubbele wastafel. Tot slot is er nog een apart toilet op de nachthal. 

Buitengebeuren en parkeren
De tuin is aangelegd met gras en een ruim terras. Hij is ideaal georiënteerd op het Zuiden en is voorzien van een draadhekwerk met klimop. Achteraan een houten tuinhuisje / fietsenberging, hetgeen bereikbaar is via een poortje. U hoeft dus niet met fietsen doorheen de woning. Er zijn openbare autostaanplaatsen voor uw bezoekers net voor de deur en u parkeert zelf in uw eigen, private carport (nummer A5). 

Bijzonderheden
- Inclusief 10 zonnepanelen van 285 W/piek 
- Zeer gunstige EPC-score van 36kWh/m²/jaar (energielabel A)
- Goedgekeurde elektrische installatie 
- Centrale verwarming op aardgas met vloerverwarming
- Schrijnwerk in PVC met hoogrendementsbeglazing
- Ventilatiesysteem D
- Gemeenschappelijke fietsenstalling voor de deur
- Parkeergelegenheid voor uw bezoekers
- Ondergronds sorteersysteem voor uw afval 
- Verkoop onder registratierechten ! 
- Toplocatie net binnen te Turnhoutse stadsring: U bereikt de Grote Markt op 5 minuten fietsen, maar woont rustig in een kindvriendelijke, nieuwe verkaveling.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
957 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
152,52 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
132 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
1
Aantal toiletten
2

Comfort

Parlofoon
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
22
EPC-label
A
Unieke code EPC
13040-G-DBA_2017018865/EP16480/A001/D03/SD001

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Trempt 4, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast