Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Turnhout met 1 slaapkamer

EPC-label BEPCB
72
1
Omschrijving
De ideale thuisbasis voor de hippe stadsmens: supertrendy materialen, speelse indeling, onderhoudsvriendelijke afwerking en vooral op wandelafstand van het bruisende stadsleven.

De woning werd vollédig gerenoveerd in 2021, en is voorzien van een likje verf, verlichting en gordijnen. Enkel nog je geliefde Monstera of vintage stoeltje een eigen plekje geven, en je kan er zo in!

Ook dé ideale investering, want er lopen ook heel wat hippe huurders rond die staan te trappelen om dit soort huisjes te huren. Omdat dit stulpje volledig werd gestript en heropgebouwd, heb je de eerste 20 jaar geen grote kosten. Conformiteitstattest is aanwezig. Kopen, verhuren en klaar. En zo hebben we het graag, toch?

Indeling:
Om de lichtinval zo optimaal mogelijk te benutten, werd de benedenverdieping volledig opengegooid. Je valt meteen met de deur in huis, en stapt zo de woonkamer in, die dan weer mooi aansluit aan de keuken. Ook het hoge plafond bij de woonkamer zorgt voor een luchtige sfeer.

De keuken is voorzien van alle snufjes, incl. een vaatwasser (want ook een hipster wast niet graag af). Naast de keuken vinden we de badkamer, met douche en badkamermeubel. Verder is er een toilet, en zijn de aansluitingen voor een wasmachine aanwezig.

Ook boven werden alle overbodige muren verwijderd. Hier zorgt de speelse indeling voor een tof effect, waarbij je boven kan slapen en een paar trapjes lager een dressing maakt. Of een bureau. Of een logeerkamer. Whatever. Jij kiest.

Er is geen terras of tuin, maar een echte urban man/vrouw zoals jij laat zich toch liever trakteren op een terrasje in een hippe kroeg. Den eerste is van ons!

P.s. vuilnisbakken of fietsen kan je wel zonder problemen kwijt naast de woning. Hier is een privé-steegje dat afgesloten is met een poort.

Financieel

Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
72 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Keuken
Ja
Toilet
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
198
EPC-label
B
Unieke code EPC
20220218-0002548729-RES-2

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Kwakkelstraat 7, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast