Appartement te koop in Turnhout met 3 slaapkamers

EPC-label CEPCC
123
3
1
Omschrijving

Centraal gelegen appartement van 123 m² met 3 slaapkamers

Appartement met 3 slaapkamers, leefruimte en terrassen aan voor- en achterzijde. Het appartement biedt door zijn ligging aan de Turnhoutse stadsrand een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Turnhout als de E34 snelweg. Daarnaast is er een ondergrondse autostaanplaats en kelderberging, dewelke bij aan te kopen zijn voor € 20.000. Voor fietsen is er een gemeenschappelijke fietsenberging. Gunstige EPC score van 278 kWh/m²/jaar (energielabel C, geen renovatieverplichting). Het appartement is momenteel verhuurd, dus eveneens ideaal als investering met een bruto investeringsrendement van 3,91%. 

Indeling van het appartement
Het appartement is te bereiken met zowel de lift als trap. De inkomhal met gastentoilet en vestiairekast brengt u naar de leefruimte. Deze is voorzien van een grote raampartij op de zuidwest kant, welke heel wat lichtinval biedt. Aanpalend de leefruimte is er de keuken, uitgerust met voldoende kasten en ruimte voor een ontbijthoek. Vanuit de keuken kan het terras aan de voorzijde betreedt worden. Dit terras geniet een zuidwest oriëntatie. De nachthal geeft toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De hoofdslaapkamer is ruim (15m²) en heeft een eigen terras. De andere twee slaapkamers zijn gelijkaardig qua grootte (10 m²) en delen een gezamenlijk terras. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. De badkamer is uitgerust met een bad, toilet, enkele wastafel en bidet. Plaats voor een wasmachine en droogkast is eveneens voorzien in de badkamer.

Ondergronds bevinden zich een autostaanplaats (nummer 20) en kelderberging (nummer 8). Deze zijn verplicht bij aan te kopen voor 20.000 EUR.  Voor fietsen is er een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. 

Het appartement is momenteel verhuurd voor 700 EUR/maand + 50EUR/maand gemeenschappelijke kosten + 100EUR/maand voorschot op water en verwarming. Het elektriciteitsverbruik is individueel. Het appartement is beschikbaar voor eigen gebruik mits respecteren van de lopende huurovereenkomst (6 maanden huuropzeg ten gunste van de huurders, vanaf de notariële akte). 

Bijzonderheden

- Lift
- Centrale verwarming op aardgas
- Terrassen aan voor- en achterzijde
- Gemeenschappelijke lasten: 250 EUR/maand waarvan 150EUR/maand betaald wordt door de huurder (inclusief water en verwarming) 
- EPC score van 278 kWh/m²/jaar (energielabel C)

Neem zeker al eens een kijkje in het appartement via het interactief grondplan: https://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4498

Financieel

Kadastraal inkomen
1 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
123 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
15 m²; 10 m²; 10 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
278
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240716-0003315274-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Locatie
Kempenlaan 23 12, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast