Huis te koop in Turnhout met 3 slaapkamers

EPC-label DEPCD
115
270
3
1
Omschrijving

Te renoveren rijwoning in centrum met tuin. Epc 318 kWh/m²

Te renoveren woning met tot 3 slpks op rustige locatie vlakbij het centrum van Turnhout en op wandelafstand van de Grote Markt, de winkelstraat, het kanaal, openbaar vervoer, ... EPC: 318 kWh/m² - D label.

Indeling: 0: inkomhal, woonkamer met zit- en eetgedeelte, keuken, berging, hal, keuken, terras, tuin. 1: 2 ruime slaapkamers, hal berging, toilet, toegang tot in te richten zolder.

Omschrijving: te renoveren rijwoning met diepe tuin op een perceel van 270 m². Aparte inkomhal met toegang tot woonkamer, deze is opgedeeld in een zit-en eetgedeelte waar achteraan de keuken aan grenst. Achter de keuken bevindt zich de berging/wasplaats, badkamer, uitgerust met toilet, douche in bad en wastafel. Veel lichtinval door koepel. Op de verdieping 2 ruime slaapkamers en een aparte toilet. Er is ruimte om een vaste trap te voorzien naar de zolder (30m²) om nog een extra kamer te creëren. Het pand heeft een volledige kruipkelder en geen steunmuren (rust op betonplaten) wat renoveren toch wat makkelijker maakt. Hoog rendementsketel geplaatst in 2020. Diepe westgerichte tuin die achteraan bereikbaar is met fiets via toegangspad. Epc: 318 kWh/m², label D.

Vermeldingen inzake bijzondere infoplicht: omgevingsvergunning stedenbouwkundige handelingen uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening, geen omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden, geen watergevoelig openruimtegebied

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
718 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
115 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
270 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
15 m²; 16 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
318
EPC-label
D
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
Locatie
Wouwerstraat 105, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast