Huis te koop in Turnhout met 4 slaapkamers

EPC-label DEPCD
134
210
4
1
Omschrijving

Mooie instapklare stadswoning met overdekt terras en tuin

In het hart van de stad, op maar 25 minuten van zowel Antwerpen als Eindhoven (NL), waar het leven bruist en alle voorzieningen binnen handbereik zijn, staat deze prachtige stadswoning die u alles biedt wat u zich maar kunt wensen. Zodra u de woning betreedt, wordt u verwelkomd door een gevoel van ruimte en comfort. Het grote woonoppervlak zorgt ervoor dat u en uw gezin alle ruimte hebben om te leven, te ontspannen en te genieten.

De woning beschikt over een praktische keuken die van alle gemakken is voorzien. Hier kunt u naar hartenlust koken en genieten van gezellige maaltijden met familie en vrienden. Vanuit de keuken heeft u zicht op de groene tuin, waar een grasveldje ligt te wachten op zonnige dagen en spelende kinderen.

Achterin de tuin vindt u een handig en praktisch tuinhuis. Dit biedt niet alleen extra opslagruimte, maar kan ook perfect dienen als hobbyruimte of werkplaats. Het overdekte terras is een echte troef van deze woning. Hier kunt u het hele jaar door buiten genieten, of het nu regent of de zon schijnt. Het terras is de ideale plek voor barbecues, tuinfeesten of om gewoon rustig een boek te lezen.

De woning heeft drie ruime slaapkamers, elk voorzien van ramen die voor veel natuurlijk licht zorgen. Bovendien is er op de zolder nog een vierde slaapkamer in wording. Deze ruimte is met een vaste trap te bereiken en biedt talloze mogelijkheden om naar eigen smaak en behoeften te worden afgewerkt. Of u nu een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een speelkamer voor de kinderen nodig heeft, deze zolder biedt u de kans om uw dromen waar te maken.

De ligging van de woning is ideaal. Midden in het centrum woont u op loopafstand van winkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer. Ondanks de centrale ligging biedt de woning een oase van rust en privacy, dankzij de slimme indeling en het rustige karakter van de tuin.

Deze ruime stadswoning is niet alleen een comfortabele en praktische plek om te wonen, maar ook een thuis waar u jarenlang van zult genieten. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u deze woning met eigen ogen zien? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen. Dit is een unieke kans om uw droomhuis te bemachtigen in het hart van de stad. (*Mogelijkheid om huurcontract van overliggende garagebox over te nemen)

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
674 €
Kadasteroppervlakte
210 m²

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Eengezinswoning
Bewoonbare oppervlakte
134 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
210 m²
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Type badkamer
Douche

Comfort

Rolluiken
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
328
EPC-label
D
Unieke code EPC
20240622-0003290562-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Patriottenstraat 59 ., 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast