Appartement te koop in Turnhout met 1 slaapkamer

EPC-label CEPCC
64
1
1
Omschrijving

Instapklaar éénslaapkamerappartement met terras te Turnhout

Volledig instapklaar éénslaapkamerappartement met groot zonneterras (21 m²) en privatieve kelderberging op de vierde verdieping. Het appartement bevindt zich in hartje Turnhout dus alle faciliteiten bevinden zich op wandelafstand. EPC label C, astbestvrij en elektriciteit conform! 

Ligging
:
 pal in het centrum van de stad gelegen, op wandelafdstand van de winkelstraat en de Grote Markt. In de directe nabijheid van winkels, openbaar vervoer, horeca, scholen,... en een vlotte verbinding naar de ring en autostrade. 

Indeling: privatieve inkom - badkamer- keuken - leefruimte - berging - slaapkamer - groot zonneterras - kelderberging. 

Omschrijving:  via de lift gaat u tot de derde verdieping waar u met de wenteltrap tot de privatieve inkom van het appartement komt. Hier is in de gang nog voldoende ruimte voor grote kasten en zo dus voorziening van extra bergruimte. Als u het appartement betreedt komen we als eerste de badkamer tegen welke uitgerust is met een bad in douche, lavabomeubel met extra ingemaakte kast en het toilet. Verder hebben we de keuken welke voorzien is van een elektrisch vuur met dampkap, spoelbak, aansluiting voor wasmachine/vaatwas en een ingemaakte ijskast. Op het einde van de gang nog een ruime slaapkamer. In de leefruimte geniet u dankzij de grote schuifraam van meer dan voldoende natuurlijk licht, bovendien zit hier aan de linkerzijde nog een extra aparte bergruimte. Tot slot beschikt het appartement over een groot zonneterras van maar liefst 21 m², waar u dankzij de voorziene luifel indien gewenst ook makkelijk de schaduw kan opzoeken! 

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
64 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
1
Aantal badkamers
1
Type badkamer
Douche in bad

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
205
EPC-label
C
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Locatie
Korte Gasthuisstraat 24 6, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast