Appartement te koop in Turnhout met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
115
2
1
Omschrijving

Gelijkvloers appartement met zonnige tuin

 

Zin om je tanden te zetten in een renovatieproject met massa’s potentieel, plaats, een giga tuin én een grote kelder die kan dienen als atelier, opslagplek XL of fitnessruimte?

Dan is dit gelijkvloers iets voor jou, net als z’n centrale locatie hartje Turnhout. Nu nog in gebruik als kantoor, mogelijks een prachtig, licht gelijkvloers-in-spe!

 

Op Graatakker 150, vind je dit ruime gelijkvloers, dat momenteel gebruikt wordt als kantoor. Je stapt de inkomhal binnen, waarbij je twee ingangen hebt: eentje rechts door de dubbele glazen deur, het lichte kantoor in aan de straatkant (de vroegere woonkamer) met z’n grote ingemaakte kast, en een tweede inkom wat verderop in de hal, waarbij je de centrale hal van het kantoor binnenkomt, en die je kunt inrichten als wachtruimte, bijvoorbeeld. In deze hal heb je toegang tot een betegelde hal met twee toiletten, die verderop doorsteekt naar een met een kitchenette. Initieel was dit de badkamer, dus je kunt bij een renovatie de lay-out opnieuw hertekenen naar wens. Eén verdieping lager, op min één, heb je ook nog een giga, droge kelder van 70 m², die is onderverdeeld in verschillende ruimtes. Je kunt hier dus nog een atelier van maken, of een bergruimte XL, of ga je toch loch liever voor een fitnessplek? Jij kiest!

Wat overal opvalt, zijn de mooie, grote ruimtes en de prachtige lichtinval. Een grote troef dus, of je nu kiest voor dat nieuwe, trendy open office, of een gelijkvloers appartement.

 

Vergaderen of slapen with a view

Links achteraan heb je nu een enorme vergaderzaal met ingemaakte kasten van maar liefst 44 m², waar je vergadert met zicht op de grote groene tuin die je door de kamerbrede glazen schuifdeuren kunt zien. Je kunt deze ruimte ook opnieuw opvormen tot twee slaapkamers. De tuin zelf is de grootste verrassing van dit pand: 200 m² vol groen, struiken en bomen, en dat in de stad! Je hebt hier ook nog een terras met een aparte berging, waar je je tuingerief in kwijt kunt. Westgericht: dat betekent dus lekker lang zon én aperitieven met een gouden randje…

 

Vlakbij het centrum, allerlei winkels én de ring

Je woont hier op een absolute toplocatie vlakbij het centrum van Turnhout, op amper 10 minuutjes stappen van de Grote Markt. Voor je boodschappen heb je hier keuze uit een Delhaize, Lidl, Aldi, Carrefour en een AH, en je bent van hieruit zo in het stadpark, met z’n vijver, zwembad en tennisvelden. Ook handig: de nabijheid van de ring en de autostrade.

 

 

 

Financieel

Kadastrale info
0702/00M000
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
115 m²
Staat pand
Te renoveren

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
200 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
24 m²; 20 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
20240508-0003237983-KNR-1
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Graatakker 150 GLV, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast