Appartement te koop in Turnhout met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
209
2
2
Omschrijving

Penthouse van ruim 200m² met 2 slpks en 70m² aan terrassen

Te koop in residentie "Hof ter Loken": Instapklaar en zeer goed onderhouden penthouse van ruim 200m² met circa 70m² aan terrassen, 2 slaapkamers, 2 badkamers en een ruime leefruimte. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping en is te betreden met de lift of trap. Ondergronds bevinden zich 2 kelderbergingen en 2 ruime parkeerplaatsen dewelke bij aan te kopen zijn voor 23.000 EUR / stuk. Het appartement ligt zeer centraal, zowel het centrum van Turnhout als de verbinding met de E34 snelweg liggen op minder dan 5 autominuten. Zeer gunstige EPC-score van 173 kWh/m²/jaar (energielabel B) en goedgekeurde elektrische installatie. 

Indeling van het appartement
Inkomhal met gastentoilet en eventueel plaats voor een ruime vestiairekast. Een glazen deur biedt vanuit de inkomhal toegang tot de ruime woonkamer van bijna 69m² in L-vorm. De leefruimte is ingericht met een zithoek die via een schuifraam toegang geeft tot een zuidwest georiënteerd terrasje, tevens een eetgedeelte, open keuken en een erker met ontbijthoek. In deze ruimtes geniet u van veel natuurlijk daglicht en heerlijk zicht op de mooie skyline dankzij de grote raampartijen. De keuken is uitgerust met bijzonder veel praktische kastruimte, natuurstenen werkbladen, kwaliteitstoestellen van Miele en Atag en een kookeiland met inductiekookplaat en ingebouwde friteuse.

Via de gang heeft u toegang tot 2 volwaardige slaapkamers met badkamer. Eén slaapkamer heeft een aangenaam noord georiënteerd terras. In de ruime hoofdslaapkamer (22m²) is er een ingemaakte kastenwand met legplanken, schuiven en ophangmogelijkheden. De kast sluit met glazen schuifdeuren. Ensuite badkamer met massagebad, douche, toilet en dubbele wastafel. De tweede slaapkamer (15 m²) met terras, heeft net zoals de hoofdslaapkamer een ingemaakte kastenwand met glazen schuifdeuren en een eigen badkamer. Deze badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel. De polyvalente ruimte (16 m²) kan gebruikt worden als bureau, tuinkamer, ontspanningsruimte, speelkamer... Een grote schuifraam biedt vanuit deze ruimte directe toegang tot het zeer ruime zuidoost-west gerichte terras en biedt volledige privacy. Tot slot is het appartement nog voorzien van 2 praktische bergingen, waarvan 1 met plaats voor wasmachine en droogkast, en beide voorzien van maatkasten waardoor ruime opbergmogelijkheden. 

Ondergronds bevinden zich 2 ruime parkeerplaatsen (nummer 16 en 23). Deze zijn bij aan te kopen voor 23.000 EUR per stuk. Inbegrepen in de prijs zjin 2 kelderbergingen. De garage is beveiligd met camera’s.

Bijzonderheden
- Lift
- Volledig voorzien van kwaliteitsvolle parketvloer
- Videophone
- Airco in de woonkamer en slaapkamers
- Hoogrendementsbeglazing 
- Voorzien van ingebouwde spots
- Het appartement is voorzien van 2 aparte ingangen met gepantserde voordeuren en veiligheidssloten
- Centrale verwarming op aardgas met nieuwe hoogrendementsketel van 2019
- Bijzonder ruim terras aan de achterzijde met 100% privacy en 2 terrassen aan de voorzijde 
- Gemeenschappelijke lasten: € 155 /maand inclusief blokpolis 
- Gunstige EPC-score van 173 kWh/m²/jaar (energielabel B)
- Goedgekeurde elektrische installatie: Conform verslag tot februari 2038 

Neem zeker al eens een kijkje in het eigendom via het interactief grondplan: http://deboerenpartners.virtimmocontent.be/start-visit/4455

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.717 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
209 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuid

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
2
Terras
Ja

Comfort

Airconditioning
Ja
Videofoon
Ja
Lift
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
173
EPC-label
B
Unieke code EPC
20240324-0003187229-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Locatie
Oud-Strijderslaan 39 4, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast