Huis te koop in Turnhout met 4 slaapkamers

EPC-label BEPCB
190
201
4
2
Omschrijving

Luxe gekoppelde stadsvilla met mooie tuin + inpandige garage

Welkom bij deze Luxe Gekoppelde Stadsvilla in Turnhout

Wij heten u van harte welkom bij deze unieke en luxe stadsvilla, gelegen in het hart van Turnhout. Deze verborgen parel biedt u de perfecte combinatie van stedelijke levendigheid en serene privacy, op slechts 50 meter afstand van de bruisende "Grote Markt" en op maar 30 minuten van zowel Antwerpen als Eindhoven (NL)

Ligging

De locatie van deze woning is werkelijk ongeëvenaard. Gelegen nabij de uitgestrekte winkelstraat, het moderne winkelcentrum “Turnova” en talrijke horecagelegenheden en supermarkten, heeft u alles wat u nodig heeft binnen handbereik.

Toegang en Indeling

Deze stadsvilla kan zowel via de voordeur als via de ondergrondse parkeergarage worden betreden (verplicht bij aan te kopen vrpr. €35.000). Vanuit de garage komt u rechtstreeks met de trap in uw woning, wat zorgt voor optimaal gemak en privacy.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een sfeervolle en speelse indeling. Hoge plafonds en een overvloed aan natuurlijk licht creëren een ruimtelijk en uitnodigend gevoel.

Buitenruimte

De woning beschikt over een groot zonneterras met fraaie zonnewering waar u kunt genieten van zonnige dagen en warme avonden. De prachtig volgroeide en omheinde tuin biedt volledige privacy, waardoor het de perfecte plek is om te ontspannen of te entertainen.

Interieur

Binnenin de woning vindt u vier ruime slaapkamers en twee badkamers, perfect voor zowel gezinnen als gasten. De prachtig ingerichte keuken is voorzien van moderne apparatuur en is ideaal voor de kookliefhebber.

Authentieke en Moderne Elementen

De locatie van de eigendom is een groot pluspunt, deze parel is gelegen aan de mooie Jacobsmarkt, die bekend staat om zijn authentieke uitstraling. Deze unieke combinatie zorgt voor een woonervaring die zowel stijlvol als functioneel is.

Conclusie

Deze luxe gekoppelde stadsvilla in Turnhout is een zeldzame vondst. Met zijn centrale ligging, hoogwaardige afwerking en unieke kenmerken biedt deze woning alles wat u zich maar kunt wensen. Wij nodigen u graag uit om deze prachtige eigendom zelf te komen ervaren.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Kadastraal inkomen
1.243 €
Kadasteroppervlakte
201 m²

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
190 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
201 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja
Afstand tot openbaar vervoer
50 m

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
2
Type badkamer
Douche en ligbad

Comfort

Videofoon
Ja
Lift
Nee
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
130
EPC-label
B
Unieke code EPC
0002849469-RES-1

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Locatie
Jacobsmarkt 26, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast