Appartement te koop in Turnhout met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
127
3
2
Omschrijving

Gelijkvl luxe app met 3 slpks, 2 bdks, tuin. EPC 105 kWh/m²

Ruim gelijkvloers luxe appartement op gunstige ligging in het centrum van Turnhout met 3 slaapkamers, 2 badkamers. Tuin,  2 terrassen en dubbele ondergrondse garage (bij aan te kopen). Zeer gunstige Epc: 105 kWh/m². Elektriciteit conform!

Ligging:
in het stadscentrum van Turnhout. Op fietsafstand van de Grote Markt en dichtbij de ring met een goede verbinding naar buurgemeenten en de autostrade. Tevens in de directe omgeving van openbaar vervoer, horeca, winkels,... 

Indeling: hal, gastentoilet, ruime leefruimte met open keuken, terras 1, buitenbergruimte, berging/wasruimte, hal, badkamer met douche, 3 slaapkamers, ensuite badkamer met bad, terras 2, tuin, dubbele ondergrondse garagebox (bij aan te kopen aan €35.000), gezamenlijke fietsenstalling.

Beschrijving: zeer ruim en comfortabel gelijkvloers appartement in het centrum van Turnhout.  De inkomhal gaat via een grote glaspartij over in de grote lichtrijke leefruimte met aansluitend de open keuken met aparte berging. De keuken beschikt over oven, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, dampkap, spoelbak en voldoende kastwerk. Een 1ste terras bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is gedeeltelijk overdekt. Hier bevindt zich een aparte buitenberging. In de gang is er verder toegang tot een gastentoilet en bergruimte met wasvoorzieningen, de douchekamer met wastafel in meubel en de 3 slaapkamers (met toegang tot de tuin) waarvan er 1 beschikt over een ensuite badkamer met toilet, bad en dubbele wastafel. Ten slotte is er in de kelder (bereikbaar met lift) een volledig afgesloten dubbele garagebox (verplicht bij aan te kopen aan €35.000) met elektrische poort. gezamenlijke fiestenberging.


Bijzondere informatieplicht: in aanvraag

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee
Geïndex. kadastraal inkomen
1.347 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Gelijkvloers appartement
Bewoonbare oppervlakte
127 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal
Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 13 m²; 9 m²
Aantal badkamers
2

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
105
EPC-label
B
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
Bodemattest
Ja
Locatie
Smalvoortstraat 11 8, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast