Huis te koop in Turnhout met 3 slaapkamers

164
195
3
1
Omschrijving

Te renoveren woning met 3-4 slpk op zuidwest gericht perceel

Te renoveren woning met 3 slaapkamers, af te werken zolder en zuidwest gerichte tuin op een perceel van 195 m², gelegen op een rustige locatie nabij het centrum van Turnhout vlakbij scholen, winkels, horeca, openbaar vervoer, invalswegen en de E34. EPC label E 404 kWh/m².

Ligging
: de Korte Mermansstraat geniet een rustige ligging maar bevindt zich toch vlakbij het centrum van Turnhout. Allerhande faciliteiten zoals scholen, winkels, horeca, openbaar vervoer, ... bevinden zich op wandelafstand. Ook is er een vlotte verbinding naar de nodige invalswegen en de E34.

Indeling: -1: kelder. +0: inkomhal - woonkamer - eetkamer - keuken - wasplaats - toilet - douchekamer. +1: drie slaapkamers. +2: af te werken zolder. 

Omschrijving: via de inkomhal komen we rechts in het eerste deel van de woonkamer welke voorzien is van authentieke elementen zoals de schouwen en lambrisering. Achter de woonkamer is een ruime eetkamer met rechtstreekse toegang tot de keuken waar extra natuurlijk licht binnenkomt via de voorziene lichtstraat. Als we doorlopen hebben we een ruime wasplaats met veel bergruimte, apart toilet en een douchekamer. Op de eerste verdieping drie ruime slaapkamers, waarvan de achterste toegang geeft tot de vaste trap richting de zolderverdieping. Deze heeft een oppervlakte van zo'n 24 m² en kan dus perfect afgewerkt worden tot een extra kamer. Het dak werd een 15-tal jaar geleden nog volledig vernieuwd. De tuin heeft een oppervlakte van zo'n 100 m² en dit is dus een grote buitenruimte voor een woning die zich in hartje Turnhout bevindt. Daarbovenop komt nog eens dat deze een ideale zuidwest gerichte oriëntatie geniet! 

Deze woning val onder de renovatieplicht, uiterlijk 5 jaar na aankoop te rekenen vanaf het verlijden van de notariële akte. Voor meer info kijk op de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Bijzondere informatieplicht: in aanvraag.

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Nee

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
164 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
195 m²
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuidwest

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
10,5 m²; 13,5 m²; 16 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

Dubbele beglazing
Ja
Type verwarming
Gaskachels

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
P(erceel)-score
A (geen overstroming gemodelleerd)
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Korte Mermansstraat 26, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast