Appartement te koop in Turnhout met 3 slaapkamers

EPC-label BEPCB
127
3
1
Omschrijving

Appartement van 127m² met o.a. 3 slpk en aparte garage.

Op te frissen appartement van 127m² op tweede verdieping met o.a. 3 slpk, terras en aparte garage. Lift aanwezig. Nabij het centrum van Turnhout. EPC: B (109 kWh/m²).

Ligging: Centrale ligging in het centrum van Turnhout, op wandelafstand van winkels, horeca, het Stadspark... Vlotte verbinding met de E34 richting Antwerpen en Eindhoven.

Indeling: +2: inkomhal, keuken, leefruimte, wasplaats/berging, badkamer, apart toilet, drie slaapkamers, terras 0: garagebox

Omschrijving: Dit op te frissen appartement, gelegen nabij het centrum van Turnhout, bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een oppervlakte van 127 m². Het beschikt over drie slaapkamers en een bijbehorende garagebox, die bij aangekocht dient te worden voor €25.000. Het appartement heeft een gunstig energielabel B met een EPC-score van 109 kWh/m².

Bij binnenkomst leidt de inkomhal naar een ruime leefruimte van 32,73 m², bestaande uit een woonkamer met zit- en eetgedeelte en veel natuurlijk licht. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken van 15 m². Centraal in het appartement is er een praktische berging/wasplaats met plaats voor o.a. een wasmachine, droogkast, de boiler, poetsgerief…. De badkamer is uitgerust met een ligbad en twee wastafels, en daarnaast bevindt zich een apart toilet. In de hal is er een ruime ingebouwde vestiairekast met voldoende opbergruimte voor jassen, schoenen en andere spullen. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de drie slaapkamers, met oppervlakten van respectievelijk 15,80 m², 14,22 m² en 7,39 m². Vanuit de slaapkamer is er toegang tot het terras, dat ook een berging heeft. In de kelder is er bovendien een extra bergruimte beschikbaar.

Enkele belangrijke kenmerken van dit appartement zijn de rustige ligging en het gunstige energielabel B (109 kWh/m²). De achtergelegen garagebox biedt gemakkelijke parkeergelegenheid. Het gebouw is voorzien van een lift, na vernieuwing van de defecte elektriciteitskast, stopcontacten etc. is de elektriciteit conform en het appartement beschikt over een recent conformiteitsattest, waardoor het geschikt is voor verhuur.

Recent zijn er diverse werken uitgevoerd aan het gebouw. De oprit is heraangelegd, het rioleringssysteem is vernieuwd, de achtergevel is voorzien van spouwmuurisolatie en er is een nieuwe collectieve energiezuinige condenserende gasverwarmingsinstallatie geplaatst (2022).  Het dak wordt nog vernieuwd en geïsoleerd, hiervoor zijn de kosten reeds gedragen door de huidige eigenaar.


Bijzondere informatieplicht: in aanvraag

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
127 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal; Stadskern
Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Oppervlakte slaapkamers
15,8 m²; 7,39 m²; 14,22 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
109
EPC-label
B
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
P(erceel)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering sc2050)
Overstromingsgevoelig gebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Locatie
Duifhuisstraat 19 5, 2300 Turnhout
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast