Commercieel te koop in Merksem

€ 399.000
576
754
Omschrijving

Groot magazijn met bureaus, atelier en 3 staanplaatsen

Een investering die altijd loont? Parkeerplaatsen én opslagruimte, en die heb je hier allebei te over! En met maar liefst ca. 576 m² om te verhuren, heb je hier heel wat mogelijkheden, in een buurt waar de parkeerplaatsen zeer schaars én dus enorm gegeerd zijn.

 

Van buitenaf zou je niet kunnen vermoeden hoeveel vierkante meters er schuilgaan achter deze automatische poort, maar eens binnen, zie je meteen hoe groot het hier is.

Je hebt eerst een lange inrit van ca.117 m² op beton, met drie aparte autostaanplaatsen links die je ook apart kunt verkopen, aangezien ze apart staan ingeschreven in het kadaster.

En in een buurt waar de parkeerplaatsen enorm gegeerd zijn, zullen ze in geen tijd verkocht of verhuurd zijn.

 

Achteraan gaat het in de hoogte én in de breedte, met een gigantisch, licht magazijn van maar liefst ca. 310 m², inclusief te renoveren kantoren.

Een ideale opslagruimte dus, of een plek om een crossfit of sportcentrum te installeren, autos te herstellen, of zelfs te gebruiken als tijdelijke exporuimte met een industriële touch!

Het aparte atelier op de eerste en tweede verdieping is nog eens goed voor ca. 78 m², en wordt momenteel verhuurd als opslagplaats.

 

Toplocatie in hartje Merksem, tussen 2 parken

Je zit hier in een rustige, opkomende wijk, aan het grote Sint Franciscusplein (met markt op dinsdagochtend!) en vlakbij de Bredabaan. Dat wil dus zeggen: heel wat winkels in de buurt, net als het openbaar vervoer (trams en bussen voor de deur) en een vlotte connectie met Antwerpen, dankzij de nabijgelegen Ring. Het zwembad van Merksem ligt pal achter je hoek, net als het Runcvoortpark. En voor nog meer groen mét kasteel en speelbos! - hoef je hier maar gewoon de Bredabaan over te steken, richting het Bouckenborghpark.

Financieel

Kadastraal inkomen
2.310 €
Kadastrale info
0192/00G010

Gebouw

Type pand
Commercieel
Bewoonbare oppervlakte
576 m²
Staat pand
Te renoveren

Terrein

Perceeloppervlakte
754 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Type keuken
Niet geïnstalleerd

Comfort

Aansluiting water
Ja

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Jaak De Boeckstraat 77 MAG, 2170 Merksem
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden