Appartement te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label CEPCC
81
617.134
2
Omschrijving

Appartement met gemeenschappelijke tuin en parkeerplaats

Betreed dit warme appartement via de centrale hal met praktische ingebouwde kasten die toegang bieden tot alle kamers. De voorzijde van het appartement onthult een lichte, open leef- en eetruimte, ideaal voor intieme diners of ontspannen avonden. Grote schuifdeuren openen naar een charmant terras dat binnen met buiten verbindt, extra daglicht en frisse lucht biedend.

De keuken is afsluitbaar, waardoor je rommel uit het zicht kunt houden en kookgeuren kunt isoleren, perfect voor het ontvangen van gasten. Het is volledig uitgerust om je culinaire avonturen te ondersteunen.

Achterin liggen twee slaapkamers met uitzicht op de zuidgerichte gemeenschappelijke tuin, die rust en natuurlijk licht bieden, ideaal voor een vredige start van de dag. Deze kamers zijn ruim en flexibel in te richten, geschikt voor diverse functies zoals een slaapkamer, gastenkamer of thuiskantoor.

De badkamer heeft een raam voor natuurlijke ventilatie en licht, is uitgerust met een douchebad en heeft aansluitingen voor een wasmachine. Een apart toilet verhoogt de privacy voor bewoners en gasten. Een belangrijk voordeel is de ondergrondse parkeerplaats die parkeerstress vermindert. Deze is verplicht mee aan te kopen.

De zuidgerichte gemeenschappelijke tuin ontvangt veel zon en biedt een rustige ontsnapping uit de stedelijke drukte, ideaal voor ontspanning of speeltijd met kinderen. EPC: 237 kWh/m2, P-score: B, G-score: A, Wg-Vg-Gvkr-Vv-Gmo. Meer info? www.walls.be.

Financieel

Kadastraal inkomen
924 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Flat
Bewoonbare oppervlakte
81 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
617.134 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Keuken
Ja
Toilet
Ja

Comfort

Aansluiting elektriciteit
Ja
Aansluiting gas
Ja
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
237
EPC-label
C
Unieke code EPC
20211030-0002486604-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Locatie
Adelaarstraat 20, 2170 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast