Huis te koop in Antwerpen met 2 slaapkamers

EPC-label FEPCF
154
81
2
1
Omschrijving

Trendy starterswoning en winkelpand

Dit eigendom bestaat uit 2 eenheden waaronder een starterswoning met de ingang in de rustige Van Praetlei en een handelspand aan de commerciële Bredabaan. Je betreedt de woonst via de inkomhal en kan zo door naar de woonkamer met open, moderne keuken welke luxueus werd ingericht. De eerste verdieping omvat een ruime slaapkamer op hoogwaardig laminaat met aansluitend de badkamer met inloopdouche, lavabo, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Op de 2de verdieping is er nog een mezzanine met houten roostering.

De commerciële ruimte aan de Bredabaan betreed je via de inkomhal met aansluitend de polyvalente winkelruimte en kitchenette. De eerste verdieping (46m²) kan worden ingericht als stockage, kantoor of studio. Desondanks de nodige opfrissingswerken zijn er tal van mogelijkheden.

Technische gegevens: Aparte ingangen maar er kan evt. een doorgang gecreëerd worden. Commercieel: Dubbele beglazing in PVC (2011), warm water met boiler van 2018, woonst: betonnen constructie, volledig gerenoveerd in 2018. (dubbele beglazing, geïsoleerd dak, airco, vernieuwde elektriciteit, loodgieterij, bezetting,…) Woonst momenteel verhuurd.

Stedenbouwkundige inlichtingen en asbestattest in aanvraag. Bodemattest voorhanden. Bevindt zich niet in een risicozone voor overstromingen (P- en G-score D). Renovatieverplichting van toepassing.

Financieel

Kadastraal inkomen
247 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Gebouw voor gemengd gebruik
Bewoonbare oppervlakte
154 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
81 m²

Ligging

Omgeving / buurt
Centraal
Openbaar vervoer nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
42 m²; 23 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Airconditioning
Ja
Lift
Nee
Zwembad
Nee

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
826
EPC-label
F
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
G(ebouw)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
P(erceel)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Van Praetlei 2, 2170 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast