Appartement te koop in Deurne met 2 slaapkamers

EPC-label CEPCC
91
427
2
1
Omschrijving

Instapklaar appartement aan Rivierenhof

Een lichtrijke leefruimte van wel 32 m2, twee ruime slaapkamers, het prachtige Rivierenhof als buur én wonen op een absolute toplocatie? Dat krijg je hier, in dit toffe appartement.

 

In een verzorgd, kleinschalig appartementsgebouw, net tegenover het Xaveriuscollege, ligt dit appartement op de derde verdieping te blinken achter de crèmekleurige tegeltjes van de gevel. Je komt er binnen in de inkomhal met zn strakke donkerkleurige tegel, en loopt door de houten deur met glas richting leefruimte vooraan. Die mag je met zn 32 m2 gerust groot noemen, en heeft een laminaatvloer, hoge plafonds met sierlijsten en grote ramen waardoor het licht mooi binnenvalt. Je hebt hier heel wat plaats voor een grote zithoek en een eethoek.

De lichte, betegelde keuken bevindt zich ernaast en heeft een elektrische kookplaat, dampkap, dubbele spoelbak, oven en heel wat kastruimte. Je kunt ze gewoon zo laten, of opteren om op termijn bij een renovatie de muur naar de leefruimte open te breken voor een echte leefkeuken-op-maat.

 

Praktische ruimtes

Vanuit de leefruimte wandel je door naar de achterliggende nachthal op een charmante tegel in wit-groene dambordmotief, de spil van het appartement waarop alle andere ruimtes uitkomen. Je vindt hier een apart toilet, een berging en een eenvoudige wit betegelde badkamer met een douchecabine en een lavabo met spiegel.

De twee ruime slaapkamers bevinden zich aan de rustige achterzijde en hebben allebei een lichte laminaatvloer. Deze kijken uit op de groene tuinen van je buren. Beide slaapkamers zijn tevens uitgerust met rolluiken.

P.S.: De foto's die in de advertentie worden gebruikt zijn beelden van het appartement op de eerste verdieping. De staat en indeling zijn identiek.

Wandelen naar het mooiste park van de stad

Je woont hier in een gegeerde, residentiële buurt net om de hoek van het geweldige Rivierenhof, waar je naar hartenlust kunt wandelen, spelen en sporten. Ook het openbaar vervoer en velo-fietsen zijn vlakbij, net als supermarkten, scholen en zelfs een hondenpark!

 

Financieel

Kadastraal inkomen
607 €
Kadastrale info
0190H90

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
91 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Perceeloppervlakte
427 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
6 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
14,5 m²; 16,5 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
204
EPC-label
C
Unieke code EPC
20230210-0002767945-RES-2

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Collegelaan 91 302, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast