Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Deurne met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
197
168
4
1
Omschrijving

Schitterend, gerenoveerd herenhuis in groen Deurne 

Schitterend, gerenoveerd herenhuis in groen Deurne 

Vandaag ontmoeten we elkaar in dat gezellige Deurne, boenk tussen het Te Boelaerpark en het Rivierenhof. Hier wonen betekent: groen waar je ook kijkt, elke supermarkt die je maar wenst op wandelafstand – en deel uitmaken van een bruisende buurt die steeds populairder wordt. En, ohja: thuiskomen in een authentiek herenhuis waar álles al gerenoveerd werd voor jou. Klinkt goed, ofnie? Kom binnen! 

 

Wauw-effect op gelijkvloers  

Dit herenhuis zit tsjokvol authentieke elementen, die zorgvuldig bewaard zijn gebleven doorheen de jaren. Een prachtig voorbeeld daarvan: de twee adembenemende pilaren in de leefkamer. Over koninklijk wonen gesproken! Let daarnaast zéker ook op de mooi opgeschuurde en behandelde parket…  

 

Vier slaapkamers op twee verdiepingen 

Je kan hier kiezen tussen maar liefst vier slaapkamers – die allemaal dezelfde warme, authentieke houten vloeren hebben. Zalig om daar met je blote tenen op te wandelen! Twee exemplaren liggen op de eerste verdieping, de andere twee vind je op ’t tweede. De grootste slaapkamer vooraan het huis trakteert op grote, ingemaakte kasten.  

 

Veranda met zicht op je tuin  

Een van de leukste plekjes in huis? Dat is ongetwijfeld de veranda met zicht op de übergezellige tuin. Daarnaast is het ook dé uitgelezen plek in huis om in te richten als rustige, lichtovergoten en privé home office. 

 

Gerenoveerd tot in de kleinste hoekjes 

Deze parel werd recent volledig onder handen genomen: zowel de badkamer – met schitterend, losstaand bad - als de volledig geïnstalleerde keuken op PU-vloer zijn volledig vernieuwd, maar ook de elektriciteit en leidingen zijn splinternieuw. Alle ramen hebben dubbele beglazing – en alle muren én trap zijn recent nog geschilderd. 

 

Handig om weten 

Er is een condensatieketel geïnstalleerd en de kelder is droog én hoog. Verder nog fijn om weten: op de gelijkvloers verdieping vind je een apart toilet terug – én naast de knappe keuken vind je nog een aparte wasplaats, inclusief aansluiting voor wasmachine en droogkast. Tof!  

 

Verliefd op deze authentieke knapperd? Info@ugly.be 

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
197 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
168 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Oppervlakte slaapkamers
19,5 m²; 19,5 m²; 13 m²; 13 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Parlofoon
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
207
EPC-label
C
Dubbele beglazing
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming gebouw
Privé - eengezins
Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Locatie
Herentalsebaan 81, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast