Appartement te koop in Deurne met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
106
2
1
Omschrijving

Verzorgd lichtrijk appartement op bovenste verdieping

Dit verzorgd en ruim appartement in Residentie "Sombeke" ligt op de 5e en hoogste verdieping, met een prachtig uitzicht op het Bisschoppenhofpark. Door de centrale ligging zijn alle nodige voorzieningen zoals bakker, slager, wasserij en warenhuis op wandelafstand. Het appartement is licht en open, met 2 ruime slaapkamers en de mogelijkheid om een 3e slaapkamer af te splitsen van de ruime living.
Indeling als volgt: hal met gastentoilet en vestiaire met ruimte voor de verwarmingsketel en plaats voor de wasmachine. Vanuit de inkomhal komt u in de ruime living met zicht op het park, wat een aangename, groene woonervaring biedt. Aansluitend bevindt zich de keuken, voorzien van alle comfort zoals een dubbele spoelbak, grote koelkast, vaatwasser, oven, elektrisch fornuis, dampkap en ingebouwde friteuse. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een klein, zuidgericht terras met zonneluifel, waar u heerlijk van de zon kunt genieten.
De eerste slaapkamer, gelegen naast de leefruimte, is 15m² en voorzien van een wandbrede kast. De tweede slaapkamer, gelegen naast de eerste, is 9m². De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, dubbele lavabo, toilet en bidet. Dit appartement biedt u de kans om comfortabel en rustig te wonen in een groene omgeving, zonder in te boeten aan stedelijke voorzieningen. Als kers op de taart is er nog de ruime kelderberging en de autostaanplaats (18.000 euro). Meer info? wwww.Walls.be. EPC: 191 kWh/m². G-score: B, P-score: D. Sted.info in aanvraag.

Financieel

Gemeenschappelijke kosten (€/maand)
191 €
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Penthouse
Bewoonbare oppervlakte
106 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
191
EPC-label
B
Unieke code EPC
3129183-RES-1

Ruimtelijke ordening

G(ebouw)-score
B (kleine overstromingskans onder klimaatverandering (sc2050))
P(erceel)-score
D (middelgrote overstromingskans onder huidig klimaat)
Locatie
Maria De Heeltstraat 2, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast