Terug naar resultaten

Scoop: Appartement te koop in Deurne

EPC-label DEPCD
79
1
Omschrijving

Verzorgd instapklaar appartement (79 m²) met 2 slaapkamers, autostaanplaats en terras (3 m²) in Deurne

Van Duyststraat 151 (2e verd.) - Deurne

 

Verzorgd instapklaar appartement (79 m²) met 2 slaapkamers, autostaanplaats en terras (3 m²) in Deurne.

 

Op een centrale locatie met openbaar vervoer, (lokale) winkels en scholen op wandelafstand treffen we dit goed onderhouden appartement. Met de auto bereik je de snelweg in slechts enkele minuten. Liever de fiets? Je kan hier gemakkelijk gebruik maken van het velo-deelsysteem.

 

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw bestaande uit 4 appartementen en is gelegen op de tweede verdieping. Het dak is in 2014 vernieuwd met isolatie en in datzelfde jaar zijn er ook nieuwe PVC-ramen geplaatst. De vaste kosten bedragen €200/maand en omvatten water, verzekering en verwarming (op gas). Ook het appartement is in 2014 volledig onder handen genomen: badkamer, keuken en vloeren zijn vernieuwd en het plafond is bezet. Tot slot is de elektriciteit conform.

 

Je komt binnen in de hal, die zich centraal in het appartement bevindt. Vooraan treffen we de lichtrijke woonkamer (28 m²) met aangrenzend de aparte keuken (7 m²) met kookvuur, dampkap, spoelbak, ingebouwde oven, microgolfoven, frigo en diepvries. De badkamer (4 m²) beschikt over een ligbad/douche, wc, handdoekdroger en lavabomeubel en biedt ruimte om een wasmachine te plaatsen. Aan de achterzijde bevinden zich de 2 volwaardige slaapkamers van 10 m² en 15 m² en vanuit de grootste heb je toegang tot het noord-west-georiënteerde terrasje (3 m²).

 

Tot slot is de autostaanplaats verplicht mee aan te kopen aan €25.000. Bewoonbare opp. 79 m² ref.: bruto vloeropp. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financieel

Kadastraal inkomen
704 €
Kadastrale info
0024/00C010
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Parkeerplaats
Bewoonbare oppervlakte
79 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal badkamers
1
Type keuken
Volledig afgewerkte keuken
Oppervlakte woonkamer
28 m²

Energie

EPC-label
D
Unieke code EPC
0003097457-RES-1
E-peil
342

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
In aanvraag
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Van Duyststraat 151, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast