Huis te koop in Deurne met 4 slaapkamers

EPC-label CEPCC
170
126
4
1
Omschrijving

Instapklare woning met 4 slaapkamers

Op zoek naar een instapklare woning met ruimte voor het hele gezin? Deze volledig gerenoveerde woning aan de Merksemsesteenweg in Deurne biedt alles wat je nodig hebt. Via de voortuin betreed je de woning en kom je binnen in een ruime en uitnodigende hal. Deze hal geeft toegang tot een gezellige leefruimte die naadloos overgaat in een grote, moderne open keuken. Vanuit de keuken heb je directe toegang tot de onderhoudsvriendelijke tuin, perfect voor ontspanning na een drukke dag.

Op het tussenverdiep vind je een stijlvolle badkamer, voorzien van zowel een ligbad als een douche. Verder is er een apart toilet en een handige ruimte voor was- en droogmachines. Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, waaronder de masterbedroom die beschikt over een ruime dressing. Ideaal voor wie houdt van veel opbergruimte en comfort.

De bovenste verdieping bestaat uit nog eens twee ruime slaapkamers, waardoor deze woning in totaal vier slaapkamers biedt. Perfect voor een groter gezin of mensen die behoefte hebben aan extra werk- of hobbyruimtes.
Om het geheel compleet te maken is er de ruime droge kelder en genoeg plaats in de voortuin om de fietsen te stallen.

Deze instapklare woning biedt comfort, ruimte en een praktische indeling, klaar om jou en je gezin te verwelkomen. EPC: 286 kWh/m²,C, P-score: D, G-score: D

Financieel

Kadastraal inkomen
654 €

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
170 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
126 m²
Tuin
Ja
Oppervlakte tuin
52 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja
School nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
4
Aantal badkamers
1
Keuken
Ja

Comfort

Aansluiting op netwerk
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
286
EPC-label
C
Unieke code EPC
0003348973-RES-1
Locatie
Merksemsesteenweg 57, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast