Terug naar resultaten

Scoop: Appartement te koop in Deurne met 2 slaapkamers

EPC-label CEPCC
102
2
1
Omschrijving

APPARTEMENT MET AUTOSTAANPLAATS

Welkom in residentie Antigoon, een iconisch appartementsgebouw dat zijn naam ontleent aan de legendarische reus Antigoon, een centrale figuur in de Antwerpse folklore. 

Dit appartement op de 7de verdieping biedt je niet alleen een prachtig uitzicht, maar ook alle moderne gemakken. Bij binnenkomst kom je in een inkomhal met vestiaire en een praktische bergkast, beide afgewerkt met laminaat. De lichtrijke leefruimte van 35m² op blokparket is perfect om te ontspannen, terwijl de vernieuwde keuken van 10m², uitgerust met een gasfornuis, oven, dampkap en spoelbak, een plek is voor culinaire creaties. Vanuit de keuken heb je toegang tot een klein balkon waar je even van de buitenlucht kunt genieten.

Via de hal bereik je twee ruime slaapkamers van ± 16m² en 12m², beide gelegen aan de rustige achterzijde van het appartement en voorzien van laminaatvloeren. De moderne badkamer beschikt over een ruime inloopdouche en lavabo, en er is ook een apart toilet.

Bijzonderheden zijn het PVC schrijnwerk met dubbel glas, wat zorgt voor een uitstekende isolatie, en het feit dat de verwarmings- en waterkosten inbegrepen zijn in de maandelijkse bijdrage van de syndicus (€ 250). Bovendien zijn er al veel grote kosten in het gebouw uitgevoerd, zodat je zorgeloos kunt verhuizen. Een extra troef is de conciërge die dagelijks zorgt voor een vlot verloop binnen de residentie. Daarnaast is er aan de overkant een parkeerplaats beschikbaar, verplicht aan te kopen voor € 20.000,-.

De centrale ligging van het gebouw biedt tal van voordelen: op wandelafstand van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Wil je wonen in een appartement dat geschiedenis, comfort en een uitstekende ligging combineert? Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezoek aan dit prachtige appartement in residentie Antigoon! 03 535 12 75 

BEWOONBARE OPPERVLAKTE
De vermelde “bewoonbare oppervlakte” is gebaseerd op de “bruikbare vloeroppervlakte” zoals vermeld in het EPC.

Financieel

Kadastraal inkomen
850 €

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
102 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 11 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Parlofoon
Ja
Lift
Ja
Aansluiting gas
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
264
EPC-label
C
Unieke code EPC
20190923-0002198179-RES-1

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Nee
Locatie
Te Couwelaarlei 103 0703, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast