Appartement te koop in Deurne met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
110
2
1
Omschrijving

Instapklaar appartement (110 m²) met 2 slaapkamers en autostaanplaats in Deurne.

Hendrik Meyslaan 6 (2e verd.) - Deurne

 

Instapklaar appartement (110 m²) met 2 slaapkamers en autostaanplaats in Deurne.

 

Op deze gunstige locatie op de grens van Deurne en Borgerhout geniet je van een vlotte verbinding met bus en tram. Een kwartiertje fietsen en je bent aan Berchem-station, ideaal voor wie pendelt met de trein. Liever de auto? De snelweg bereik je in een vijftal minuten. Vergeet daarbij de vele velo-stations in de nabije omgeving niet en je kan zeker zijn dat je je vlot in alle windrichtingen kan verplaatsen.

 

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig gebouw bestaande uit 3 appartementen en een garage en is gelegen op de tweede verdieping. De vaste kosten bedragen €97/maand en omvatten water, blokpolis, syndicus en spaarpot. In 2002 is het dak vernieuwd met isolatie. Ook in het appartement zijn er verschillende renovaties gebeurd, waardoor je hier zonder zorgen je intrek kan nemen. Zo zijn in 2018 de keuken en badkamer vernieuwd en is er in 2024 een nieuwe verwarmingsketel geplaatst. Verder zijn er achteraan rolluiken geïnstalleerd en is de elektriciteit conform.

 

Je betreedt het appartement via de veiligheidsdeur en komt binnen in de open hal. Vooraan bevindt zich de woonkamer (33 m²) met aangrenzend de aparte keuken (12 m²), die uitgerust is met alle hedendaags comfort en voldoende ruimte om een was- en droogmachine te plaatsen. Centraal treffen we de badkamer (4 m²) met lavabomeubel, handdoekdroger en inloopdouche. De wc is apart. De 2 volwaardige slaapkamers zijn 16 m² en 17 m² groot en bevinden zich aan de achterzijde. Ook is er nog een berging (3 m²) aanwezig. Het appartement beschikt niet over een terras, maar met het Rivierenhof als buur kan je steeds genieten van ontspanning, sport en spel in de natuur.

 

Tot slot staan er nog een privatieve kelderberging, autostaanplaats binnen aan €25000 verplicht bij aan te kopen en 1 plek op de oprit ter beschikking. Bruikbare vloeropp. 110 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

 

Financieel

Kadastraal inkomen
800 €
Kadastrale info
0188/00V003
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Subtype
Parkeerplaats
Bewoonbare oppervlakte
110 m²

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Oppervlakte woonkamer
33 m²

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
0003136652-RES-1
E-peil
129

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Hendrik Meyslaan 6 201, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast