Appartement te koop in Deurne met 2 slaapkamers

EPC-label CEPCC
73
161
2
1
Omschrijving

Lichtrijk hoekappartement op centrale locatie

Een verzorgd appartement in een rustige wijk van Deurne-Zuid, dat krijg je hier. Net als de mooie lichtinval dankzij zn hoekligging, twee kamers, én nog een handige fietsenberging.

 

In een kleinschalig hoekgebouw op de kruising van de Corbletstraat met de Herentalsebaan, vind je op de eerste verdieping dit fijne appartement waar je zo in kunt.

Je komt er binnen in de hal, waar je plaats hebt voor een handige vestiairekast, met links van je de twee slaapkamers en rechts de badkamer.

 

Zee van licht

Meteen rechtdoor, via de glazen deur, lonkt de leefruimte, die bijna 24 m² is. Die is zuidgericht, met 3 grote ramen die voor veel licht zorgen en door de school aan de overkant is je privacy hier gegarandeerd. De grijze tegelvloer is onderhoudsvriendelijk, en loopt door in de keuken en in de gang, waardoor alle ruimtes hier subtiel met elkaar verbonden worden. Die keuken is volledig geïnstalleerd, licht en praktisch, met plaats om nog een ontbijttoogje te installeren bijvoorbeeld. Je hebt hier een lange keukenwand met een betegelde spatwand, een gasfornuis, dampkap, spoelbak, oven, grote koelkast met diepvries en heel wat kastruimte.

 

Weer in de hal, heb je vooraan nog de betegelde badkamer, met zn douchecabine met massagedouche, lavabo met spiegel, verlichting en meubel, afgeschermd toilet en aansluiting voor je wasmachine.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de overzijde, zijn oostgericht en hebben allebei een laminaatparket. In de master bedroom kan je met gemak een dubbel bed en een grote kast kwijt, de tweede kamer is een prima kinderkamer, bureau of aparte dressing.

 

Rustige buurt met goede verbinding & (buurt)winkels

Het is hier aangenaam wonen, in deze rustige buurt met veel jonge gezinnen, met een speeltuintje vlakbij. Je hebt hier keuze uit allerlei supermarkten in de buurt, net als toegang tot het openbaar vervoer. Van hieruit ben je ook zo op de Singel, of de Autolei. Op enkele minuutjes rijden sta je in het Rivierenhof, en het AZ Monica ligt net om de hoek.

 

Financieel

Kadastraal inkomen
666 €
Kadastrale info
0224/00P002
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
73 m²
Bebouwde oppervlakte
161 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
161 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Breedte straatkant
20 m

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Oppervlakte slaapkamers
16 m²; 10 m²
Aantal badkamers
1

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
251
EPC-label
C
Unieke code EPC
20240524-0003258135-RES-1

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Corbletstraat 1 1VL, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast