Appartement te koop in Deurne met 2 slaapkamers

EPC-label BEPCB
101
2
1
Omschrijving

Instapklaar appartement (101 m²) met 2 slaapkamers in Deurne.

Karel Van Overmeirelaan 30 (1e verd.) - Deurne

 

Instapklaar appartement (101 m²) met 2 slaapkamers in Deurne.

 

 

Ruim en lichtrijk hoekappartement in de groene zone van Deurne (Bremweide, Rivierenhof, Ertbrugge). Openbaar vervoer en Velo station aan het einde van de straat. Goede connecties met E34, E313, E19.

Uiterst geschikt appartement voor dynamische mensen die dicht bij de stad, winkels (oa Wijnegem shopping), Sportoase, scholen en parken willen wonen.

Het appartement is in perfecte staat van onderhoud, instapklaar en over de laatste 10 jaren volledig gerenoveerd met kwalitatieve materialen. Het bevindt zich op de 1ste verdieping en is zowel met lift als trap bereikbaar.

De vloeren zijn vernieuwd met kurktegels, welke makkelijk te vervangen zijn bij beschadigingen. In de natte ruimtes is er gebruik gemaakt van natuursteen. De elektriciteit is conform, de ramen zijn van pvc met hoogrendementsglas en rolluiken, EPC B.

Het appartement bestaat uit een living van 31m², een Simatic keuken van 11,5m² voorzien van inductiekookplaat, oven en koelkast met diepvries. Tevens vinden we twee volwaardige slaapkamers terug van 12m² en 18m². De badkamer is voorzien van een lavabomeubel met veel opbergruimte, een ligbad met regendouche, de leidingen zijn in de muur verwerkt. Er is ook plaats voor een wasmachine en droogkast. Het aparte (hang)toilet is voorzien van een handenwasser en ingewerkte schappen. De inkomhal heeft een branddeur en een kleine vestiaire kast.

Het appartement beschikt over een kleine privatieve kelder. Er bevinden zich in de straat meerdere garageboxen die men kan huren of kopen

 

Tot slot staat er nog een privatieve kelderberging ter beschikking. Bewoonbare opp. 101 m² ref.: bruto vloeropp. EPC-certificaat. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financieel

Kadastrale info
0330/00H008
Beschikbaarheid
Overeen te komen

Gebouw

Type pand
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
101 m²
Staat pand
Goede staat

Indeling

Aantal slaapkamers
2
Aantal badkamers
1
Oppervlakte woonkamer
31 m²

Comfort

Lift
Ja

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
0003305263-RES-1
E-peil
175

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Karel Van Overmeirelaan 30 5, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast