Commercieel te koop in Deurne

€ 188.500
EPC-label AEPCA
92
Omschrijving

Gloednieuwe kantoor-/ praktijkruimte zkt. carrièrebeest

Gloednieuwe kantoor-/ praktijkruimte zkt. carrièrebeest

Ken jij de nieuwe Matexi-wijk in Deurne-Zuid al? Wel, vandaag stellen we je er graag aan voor – en dan meer bepaald aan deze nieuwbouw kantoor-/praktijkruimte die je er terugvindt… Met bakken potentieel, overvloedig licht én een eigen tuintje kan je hier zeker zijn van een rooskleurige toekomst, ongeacht de invulling. Kom gerust binnen – en begin die moodboards maar al vol te hangen!

 

Lichtovergoten, goed zichtbaar hoekpand in woonwijk

De wijk waarin we ons vandaag bevinden, is een spiksplinternieuwe woonwijk in het gezellige Deurne-Zuid. Dat betekent: héél erg veel bekijks – en dus de ideale locatie voor ondernemers die al een Deurnes adres op hun identiteitskaart hebben staan. Verder werk je hier in een hoekpand met grote raampartijen, waardoor je altijd kan rekenen op een zonovergoten werkdag…

 

Wat er al is - en wat nog kan komen

In dit kantoor ligt er al een deels geïsoleerde PUR-vloer (4cm). Daarnaast ligt er een ventilatiesysteem D klaar, net zoals de aansluitingen voor een lucht- of water warmtepomp voor de verwarming. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zonnepanelen te installeren op ’t dak – en is het de bedoeling om vloerverwarming te leggen.

 

Tuintje en dubbele autostaanplaats

Klanten, collega’s of patiënten ontvangen? Ideaal want je bent verplicht om een dubbele autostaanplaats bij aan te kopen. Als laatste heb je hier ook een intens gezellige, en privaat, tuintje: héérlijk om op ’t gemak te gaan lunchen in de zomer.

 

Ontzettend veel speelruimte

In dit pand hanteren we ’t motto ‘niets moet, alles mag’. De bewuste keuze om niet alles af te werken, zorgt ervoor dat jij je blinkend nieuwe kantoor totaal naar eigen goesting kan aankleden en inrichten. Je kiest je eigen materialen en beslist zelf waar alle stopcontacten komen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om aansluitingen voor sanitaire voorzieningen en/of een keuken te plaatsen. Wat jij maar wil!

 

Klaar voor je eigen kantoor? Info@ugly.be!

Financieel

Verkoop onder btw-stelsel
Ja

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoor
Bewoonbare oppervlakte
92 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Oriëntatie tuin
Oost

Ligging

Omgeving / buurt
Residentiële wijk

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
141
EPC-label
A
E-peil
49

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Ja
Locatie
Renaat braemstraat 151 001, 2100 Deurne
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden