Commercieel te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

€ 1.125.000
EPC-label BEPCB
490
3
5
Omschrijving

Opbrengsteigendom (490 m² incl magazijn en bureel) bestaande uit kantoor/magazijn en 5 appartementen in Antwerpen (2060).

Het pand is gelegen in een opkomende buurt op een boogscheut van Park Spoor Noord en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, de velo en de auto.

 

Het gebouw wordt volledig gerenoveerd en er worden kosten noch moeite gespaard om het geheel tot in de puntjes af te werken. Het uiteindelijke uitzicht en afwerking van de appartementen zijn vergelijkbaar met wat te zien is op de renderingfoto’s (maar niet identiek!). Wanneer het gebouw in zijn totaliteit verhuurd is, wordt de totale huuropbrengst geschat op €4900/maand. (Bruto rendement : 5.23%)

 

Het gelijkvloers bestaat uit een magazijn met kantoorgedeelte, goed voor een totale oppervlakte van 254 m². De eerste en tweede verdieping hebben een gelijke indeling met een appartement van 54 m² met 1 slaapkamer aan de voorzijde en een studio van 34 m² achteraan. De bovenverdieping herbergt een vijfde unit van 57 m² met 1 slaapkamer.

 

Tot slot is het pand ook volledig onderkelderd. Zoek je een interessante investering waarbij je zeker mag zijn dat alles tot in de puntjes afgewerkt is? Mis deze kans niet! Ref. bewoonbare opp.: bruto opp. bouwplan.  
EPC-certificaat is een proefversie die gefinaliseerd wordt na de werken. Voor meer info of een gratis schatting surf naar www.hansimmo.be

 

Financieel

Kadastrale info
0461/00S015
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Commercieel
Bewoonbare oppervlakte
490 m²
Staat pand
Goede staat

Terrein

Breedte straatkant
6,3 m

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
5
Type keuken
Gedeeltelijk geïnstalleerd

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
154
EPC-label
B
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Dagvaarding
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Locatie
Schoolstraat 53, 2060 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden