Commercieel te koop in Antwerpen

€ 149.000
EPC-label BEPCB
67
73
Omschrijving

Lichtrijk gerenoveerd handelsgelijkvloers

Kwalitatief gerenoveerd gelijkvloers kantoor met stadskoertje in heropgewaardeerde Stuivenbergbuurt

 

In een groot, licht hoekpand dat net tot in de puntjes werd gerenoveerd, vind je dit fijne kantoor. Met massa’s licht, een mooie doorlopende tegelvloer en een tof koertje.

 

Je komt dit kantoor binnen in de grote, centrale kantoorruimte pal op de hoek. De mooie donkergrijze, onderhoudsvriendelijke tegelvloer loopt door over het hele gelijkvloers en geeft de ruimte een luxueuze en professionele touch. Door de hoekligging trek je hier heel wat licht binnen én springt je kantoor in het oog voor voorbijgangers. Interessant om je brand in de kijker te zetten, dus.

 

Kantoorruimte met wow-effect

De hoge plafonds én de hoge ramen van maar liefst 2,6 meter hoog zorgen voor een enorm ruimtegevoel – je hebt hier dan ook 45 m2 om te vullen! Dat kan met enkele bureau’s en een zithoek bijvoorbeeld. Achter het kantoor bevindt zich het aparte toilet, met nog een polyvalente ruimte ernaast. Ideaal als vergaderzaaltje bijvoorbeeld, waar het rustig samenzitten is. Alles is hier ook voorzien om een keuken te zetten dus evengoed draait deze ruimte een dubbele shift als lunchplek.

 

Een extra troef hier is het fijne stadskoertje, ook op dezelfde tegelvloer en met witte muren. Met enkele grote planten en een toffe tafel, is dit een fijne plek om even tot rust te komen.

 

Heropwaardering Stuivenbergsite

Je zit hier pal in de Stuivenbergwijk, in een buurt die nu volop een stevige injectie krijgt qua opwaardering! De ziekenhuissite met z’n mooie oude gebouwen en daarrond krijgen een heuse facelift, met allerlei publieke ruimtes die een heel divers publiek willen aantrekken. Nu investeren is dus de boodschap! Bovendien zit je hier vlakbij Park Spoor Oost, met verderop het fijne Park Spoor Noord. En ook de Singel en de Ring bereik je van hieruit makkelijk.

 

 

 

Financieel

Kadastraal inkomen
477 €
Kadastrale info
0395/00G011
Beschikbaarheid
Vanaf akte

Gebouw

Type pand
Commercieel
Subtype
Kantoorgebouw
Bewoonbare oppervlakte
67 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
73 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied
Tuin
Ja

Indeling

Type keuken
Gedeeltelijk geïnstalleerd
Aantal toiletten
1
Terras
Ja

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-label
B
Unieke code EPC
20230730-0002819934-KNR-2
Type beglazing
Dubbel glas

Ruimtelijke ordening

Kadastraal plan
Ja
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Locatie
Zeilstraat 49 001, 2060 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden