Huis te koop in Antwerpen met 3 slaapkamers

BEPCB
180
45
3
3
Omschrijving

PAS GERENOVEERD, VERGUND GEBOUW MET 3 APP. EN HANDELSRUIMTE

Deze kleinschalige realisatie bevindt zich in de Victor Driesenstraat. Een uiterst interessante ligging, op een boogscheut van het Hof van Leysen, de Markgravelei, de Singel en het Zuid. Deze rustige en gezellige woonbuurt kenmerkt zich door de vele pleintjes, buurtwinkels, speelpleintjes en goede verbindingsmogelijkheden.

Dit gebouw werd recent volledig gerenoveerd en omvat drie, tot in de puntjes afgewerkte appartementen met op het gelijkvloers een hippe handelsruimte.

De commerciële ruimte met een oppervlakte van ca 40 m², is afgewerkt met een mooie vissengraadparket. Door de hoeklocatie met grote ramen geniet je van een optimale lichtinval en visibiliteit.
Apart sanitair en mogelijkheid tot plaatsen van een kitchenette zijn eveneens voorzien.

Het appartement op de eerste verdieping van ca 38 m² heeft een open keuken met alle inbouwtoestellen (vaatwasser, combi microgolfoven, kookvuur en koelkast). Een karaktervol element in het appartement is de schouw, deze werd helemaal in zijn authenticiteit bewaard.
De slaapkamer werd via een slimme intekening apart voorzien. Aansluitend bevindt zich de badkamer met douche, lavabo en toilet.

Het appartement op de tweede verdieping is gelijkaardig maar net iets ruimer en meet ca 41 m². Ook hier werd de keuken uitgerust van alle nodige toestellen en met veel gevoel voor smaak werd het aanrecht afgewerkt in Mortex. De slaapkamer geeft direct toegang tot de badkamer met inloopdouche en lavabo. Apart gastentoilet en berging met wasmachine.

Op de derde en tevens ook bovenste verdieping beschik je over een ruimtelijk gevoel dankzij de hoeveelheid natuurlijk lichtinval en de hoge plafonds. Ook hier werd gekozen voor een volledig uitgeruste keuken. Aparte slaapkamer met een achterliggende badkamer, deze beschikt over een inloopdouche en lavabo en zorgt zo voor het nodige comfort. Aparte berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en toilet.

Individuele meters (verwarming, water en elektriciteit) per appartement.

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Appartementsgebouw
Bewoonbare oppervlakte
180 m²

Terrein

Perceeloppervlakte
45,1 m²
Meest recente bestemming terrein
Woongebied

Indeling

Aantal slaapkamers
3
Aantal badkamers
3

Comfort

Lift
Nee
Zwembad
Nee
Aansluiting riolering
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
131
EPC-label
B
Unieke code EPC
3.189.542

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Bouwvergunning
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Locatie
Victor Driessensstraat 68, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast