Terug naar resultaten

Scoop: Huis te koop in Antwerpen met 5 slaapkamers

CEPCC
239
5
3
Omschrijving

Schitterend art nouveau herenhuis in Zurenborg

Welkom in zalig Zurenborg, in deze schitterende eengezinswoning propvol mogelijkheden. We ontmoeten elkaar vandaag in vastgesteld bouwkundig erfgoed (cool, ofnie?), waar die prachtige art-niveau-stijl een zeer prominente hoofdrol speelt. Oftewel: hier kom je thuis in een huis uit de boekskes. Tel daar nog de fijne buurt en de interessante derde verdieping bij… en je weet het: als eigenaar van dit huis, heb je iets érgs speciaals in handen.

Gelijkvloers: leven, koken en bewonderen

De gelijkvloers verdieping betovert instant door haar houten vloeren en ellenhoge plafonds. De prachtige keuken lokt elke keukenprinses – de ruime, lichtovergoten living nodigt uit tot urenlang ontspannen.

Eerste verdieping: slapen, wellnessen en een frisse neus halen

Een trapje omhoog – en je bevindt je in de master bedroom met ensuite dressing: over luxe en comfort gesproken! Je vindt hier ook de badkamer, inclusief indrukwekkend losstaand ligbad, én een aparte wasplaats terug. Als laatste kom je hier ook de deur tegen die leidt naar een snoezig, ingesloten terrasje.

Tweede verdieping: nog een badkamer én twee slaapkamers

Op de tweede verdieping liggen nog twee slaapkamers: één grote exemplaar, een iets meer bescheiden kamer – en een doorloopkamer. Verder vind je hier de tweede badkamer terug. Klopt, dat lees je goed: dit huis trakteert op twee badkamers!

Een derde verdieping propvol mogelijkheden

Op de bovenste verdieping vind je tenslotte een totaal opzichzelfstaande studio met alles erop en eraan. Dat betekent: erg veel interessante mogelijkheden, zoals co-housing!

Handig om weten

Deze knapperd komt met heel wat mooie karaktereigenschappen. Zo is er geen asbest aanwezig, staat er een C op het EPC-attest en vind je al zonnepanelen op het dak. Als laatste vind je hier een grote kelder – én heb je eventueel de mogelijkheid om een dakterras te laten aanleggen. Of, met andere woorden: deze leukerd is gemaakt voor iedereen die graag groots droomt!

Zwijmelen in Zurenborg? Da zal wel zijn! Info@ugly.be

Financieel

Kadastraal inkomen
793 €
Kadasteroppervlakte
67 m²

Gebouw

Type pand
Huis
Subtype
Huis
Bewoonbare oppervlakte
239 m²

Terrein

Meest recente bestemming terrein
Woongebied met een cult., hist. en/of esthetische waarde

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Autosnelweg nabij
Ja

Indeling

Aantal slaapkamers
5
Aantal badkamers
3
Terras
Ja

Comfort

Aansluiting gas
Ja
Aansluiting water
Ja

Energie

EPC-score (kWh/(m² jaar))
287
EPC-label
C
Vervaldatum EPC
19-08-2034

Ruimtelijke ordening

Dagvaarding
Nee
Vonnissen
Nee
Bouwvergunning
Nee
Locatie
Provinciestraat 258, 2018 Antwerpen
Ook interessant voor jou
Bekijk gelijkaardige panden
Bereken je maandlast